دوشنبه ۸ دی ۱۳۹۳ - ۱۴:۰۵
گرانی كاغذ رکود صنعت چاپ را در پی داشت/ ضرورت پرداختن به آموزش‌های ابتدایی و تخصصی

مژگان شهنازی، كارشناس چاپ شرکت پارسان حروف، از شرکت‌های حاضر در بیست و یکمین نمایشگاه چاپ، بسته‌بندی و صنایع وابسته، گرانی مواد اولیه صنعت چاپ به ویژه كاغذ را از مشكلات اصلی صنعت چاپ كشور می‌داند و معتقد است جای خالی آموزش در صنعت چاپ كاملا به چشم می‌خورد.

مژگان شهنازی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری کتاب (ایبنا) اظهار كرد: اصلی‌ترین روش امروز در صنعت چاپ برای انجام سفارش‌های متنوع كه از سربرگ گرفته تا صنایع بسته بندی و كتاب و مجلات و پوستر و روزنامه را دربرمی‌گیرد، چاپ اُفست است. مجتمع چاپ پارسان حروف با برخورداری از امكانات كامل چاپ اُفست، توانایی چاپ روی كاغذ و مقوا را تا 6 رنگ به طور همزمان دارد.
 
وی گرانی كاغذ را از جمله مشكلات اصلی صنعت چاپ دانست و گفت: گرانی مواد اولیه صنعت چاپ به‌ویژه كاغذ، زمینه گرانی محصولات چاپی و در نتیجه ركود بازار صنعت چاپ را فراهم كرده است.
 
كارشناس چاپ شركت پارسان حروف ادامه داد: برای بُرون رفت از این چالش، لازم است در داخل كشور، تمهیداتی برای تولید كاغذ اندیشیده شود. تحقق این مهم علاوه بر این‌كه باعث اشتغال‌زایی در كشور می‌شود، از وابستگی ایران به كشورهای بیگانه در عرصه چاپ نیز می‌كاهد.
 
شهنازی عنوان كرد: متأسفانه جای خالی آموزش در صنعت چاپ كاملا مشهود است؛ به همین دلیل لازم است مسئولان فرهنگی كشور به ویژه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی موقعیتی را فراهم كند تا فعالان این عرصه تحت آموزش‌های مبتدی و حرفه‌ای قرار گیرند.
 
شركت پارسان حروف با هدف اجرای پروژه‌های چاپ و بسته‌بندی در سال 1371 آغاز شد و در سال 1382 با خرید ماشین‌آلات چاپ این فعالیت گسترش یافت.
 
بیست و یكمین نمایشگاه چاپ، بسته‌بندی و صنایع وابسته شنبه (6 دی‌ماه) با حضور سیدعباس صالحی، معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران افتتاح شد. این نمایشگاه تا سه‌شنبه (9 دی‌ماه) برپا خواهد بود.
 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها