یکشنبه ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۲:۱۰
انتشار سه کتاب جدید از سوی نشر نی/ از ناگفته‌هایی درباره سیاست نفتی ایران تا جهان پیش رو

سه عنوان کتاب با عناوین «ناگفته‌هایی درباره‌ سیاست نفتی ایران در دهه‌ پس از ملی‌شدن و یادداشت‌های فواد روحانی (نخستین دبیرکل سازمان کشورهای صادرکننده‌ نفت (اوپک)»، «فرهنگ پسامدرن» و «جهان پیش رو» برای نخستین‌بار از سوی نشر نی چاپ شدند.

محمدرضا نعمت‌پور، مسئول روابط عمومی نشر نی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) از انتشار سه عنوان کتاب تاریخی و سیاسی در یک هفته اخیر خبر داد و عنوان کرد: در هفته گذشته سه عنوان کتاب با عناوین «ناگفته‌هایی درباره‌ سیاست نفتی ایران در دهه‌ پس از ملی‌شدن و یادداشت‌های فواد روحانی (نخستین دبیرکل سازمان کشورهای صادرکننده‌ نفت (اوپک)»، «فرهنگ پسامدرن» و «جهان پیش رو» برای نخستین‌بار چاپ شدند.



وی درباره کتاب نخست با عنوان «ناگفته‌هایی درباره‌ سیاست نفتی ایران در دهه‌ پس از ملی‌شدن و یادداشت‌های فواد روحانی» توضیح داد: این کتاب با مبنا قراردادن یادداشت‌های روزانه فواد روحانی به بررسی و تحلیل سیاست‌های نفتی ایران پس از ملی‌شدن صنعت نفت می‌پردازند.

نعمت‌پور ادامه داد: این کتاب که در حوزه اقتصاد سیاسی جای می‌گیرد، کار تحقیقی و پژوهشی غلامرضا تاج‌بخش و فرخ نجم‌آبادی است که یادداشت‌های روزانه فواد روحانی (نخستین دبیرکل سازمان کشورهای صادرکننده‌ نفت (اوپک) را پایه پژوهش خود قرار داده‌اند و سیاست‌های نفتی ایران را در دهه‌ پس از ملی‌شدن نفت مورد بررسی و واکاوی قرار می‌دهند.



وی به کتاب‌های دیگر این نشر اشاره کرد و گفت: «فرهنگ پسامدرن» نیز دانشنامه‌ای تفصیلی درباره اصطلاحات «پسامدرن» در حوزه‌های مختلف فرهنگ و اندیشه، فلسفه، ادبیات، دانش‌های طبیعی و اجتماعی، دانش‌های محض، اخلاق، سیاست، روش‌شناسی، ایدئولوژی، اندیشه‌ اقتصادی و جنبش‌های نوظهور اجتماعی و فکری معاصر است که از سوی عبدالکریم رشیدیان (مدرس و عضو هیات علمی گروه فلسفه‌ دانشگاه شهید بهشتی‌) تالیف شده است.




مدیر روابط عمومی نشر نی درباره سومین کتابی که به تازگی منتشر شده گفت: «جهان پیش رو» نیز عنوان کتاب دیگری است که در آن مناظره‌های اندیشمندان علوم سیاسی درباره آینده‌ جهان پس از آمریکا یا در چند دهه‌ بعد را در خود منعکس کرده است.

وی با بیان این‌که این کتاب نوعی پیش‌بینی درباره گذار از  سلطه‌ آمریکاست ادامه داد: نویسندگان این کتاب «شان کلارک» و «سابرینا هوک» هر دو عضو مقطع دکترای مرکز بررسی‌های سیاست خارجی دانشگاه دلهوزی‌ هستند. ترجمه کتاب نیز بر عهده علیرضا طیب بوده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها