یکشنبه ۲۳ آذر ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۳
سرپرست موسسه خانه کتاب: تب دیجیتال در ایران امروزه بیش از هر زمان دیگری داغ است

سرپرست موسسه خانه کتاب با بیان اینکه نشر دیجتیال حداکثر امکانات را در اختیار ناشران قرار می دهد گفت: با توجه به گسترش تکنولوژی، باید به سمت نشر دیجیتال حرکت کنیم.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، به نقل از «ایرنا»، «مجید غلامی جلیسه » روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار حوزه ادبیات و کتاب با بیان اینکه انتشار دیجیتال ابزاری نوین برای انتشار آثار و افکار مولفان به شمار می رود، گفت: امروزه این ابزار حداکثر امکانات را در اختیار مولفان قرار داده تا نسبت به ارایه هرچه بهتر و سریعتر آثار خود اقدام کنند.

وی افزود: نشر دیجیتال به عنوان پدیده قرن حاضر در بردارنده امکانات، مزایا و جذابیتهایی است که نمی توان آن را نادیده گرفت.

غلامی اظهار داشت: امروزه بخش قابل توجهی از توسعه جوامع بشری به پشتوانه توسعه سایبری است که روز به روز بیش از پیش با زندگی مردم عجین می شود، استفاده از رایانه، اینترنت و تلفن همراه برای بسیاری از مردم، مهم، کاربردی و گاه حیاتی است.

جلیسه ادامه داد:این در حالیست که توسعه استفاده از این قبیل تکنولوژی ها روز به روز در حال گسترش است و نسل به نسل ضریب نفوذ آن بیشتر می شود.

وی اظهار کرد نشر به عنوان رسانه ای کهن طی سالیان سال فراز و نشیب های فراوانی را تجربه کرده از حکاکی بر روی سنگ و ساختن مهر برای بازنشانی اطلاعات تا اختراع چاپ توسط چینی ها و بعد توسعه آن در اروپا مطرح بوده است.

به گفته جلیسه، تب دیجیتال در ایران امروزه بیش از هر زمانی داغ است و این درحالیست که نیازمند ایجاد بسترهایی مناسب برای استفاده و ارائه هرچه بهتر از این پدیده نوین هستیم.

وی افزود:تعریف قانون کپی رایت، استفاده از سخت افزارها و نرم افزارهای مناسب، ایجاد بازاری درخور برای نمایش بهتر، آموزش کاربران و خوانندگان برای استفاده از این پدیده از جمله مواردی هستند که تا کنون به صورت جدی و در سطح کلان بدان پرداخته نشده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها