دوشنبه ۱ دی ۱۳۹۳ - ۰۵:۲۰
70 عنوان کتاب به کتابخانه انجمن آثار و مفاخر فرهنگی اضافه شد

مدیر کتابخانه انجمن آثار و مفاخر فرهنگی گفت: در ماه گذشته حدود 70 عنوان کتاب که عمدتا در حوزه ادبیات، تاریخ و ایرانشناسی‌ است به منابع این کتابخانه افزوده شده است.

سهیلاالسادات تیموریان به خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) درباره کتاب‌های جدیدی  که در ماه گذشته به این کتابخانه اضافه شده‌، گفت: در ماه گذشته حدود 70 عنوان کتاب به کتابخانه انجمن آثار و مفاخر فرهنگی افزوده شده است.

مدیر کتابخانه انجمن آثار و مفاخر فرهنگی با بیان این‌که کتاب‌هایی که به این کتابخانه افزوده می‌شوند بیشتر در حوزه ادبیات، تاریخ و ایرانشناسی هستند تصریح کرد: لزوما کتاب‌هایی که برای این کتابخانه سفارش داده می‌شوند، جدید نیستند و ممکن است مربوط به سال‌های گذشته نیز باشند که به دلیل موضوع آنها مورد توجه قرار می‌گیرند.

وی ادامه داد: «مجموعه مقالات نخستین همایش بین‌المللی مکتب فلسفی اصفهان» به کوشش علی کرباسی‌زاده، «امپراتوری عثمانی در عصر دگرگونی تنظیمات» نوشته محمد سیددانلی‌اوغلو و خلیل اینالجیق با ترجمه رسول عربخانی، «نگاهی دیگر به جهان اساطیری بابل: (جامعه، اقتصاد و فرهنگ)‏‫» تالیف «گوندولین لایک» با ‏‫ترجمه عیسی عبدی و «تاریخ جنگ‌ها: ‏‫گزارش نبردهای ایران و عثمانی پس از سقوط صفویه (۱۷۲۱ - ۱۷۳۸)» نوشته آبراهام ایروانی و جورج.آ. بورنوتیان با ترجمه فارسی فاطمه اورجی از جدیدترین کتاب‌هایی هستند که به این کتابخانه افزوده شده‌اند.

تیموریان اظهار کرد: کتاب‌های «شهر در ایران زمین» نوشته حسن باستانی‌راد، «سفر بر گذشتنی: پا به پای ناصرخسرو بر جاده ابریشم در هزارمین زادروز او» اثر محمدرضا توکلی‌صابری، «فرهنگ مردمی نهاوند: همراه با داستان‌های امثال و متل‌های نهاوندی» نوشته محمد رستمی، «‏‫نهضت ملی نفت در آذربایجان به روایت اسناد و خاطرات» تالیف و تحقیق ناهيده عابدينی و رحيم نيكبخت،‌ «نوشته‌های اساسی شریعتی» به کوشش بیژن عبدالکریمی و «من زنده‌ام» خاطرات دوران اسارت به قلم معصومه آباد از دیگر آثاری است که به تازگی از سوی این انجمن سفارش داده شده‌ و به مجموعه کتاب‌های این کتابخانه افزوده شده‌اند.

انجمن آثار و مفاخر فرهنگی در گذشته «انجمن آثار ملی» نام داشت و در پاییز 1301 هـجری شمسی به همت گروهی از رجال دانشور و علاقه‌مند به آثار تاریخی و حفظ آن‌، بر اساس اساسنامه‌ای در 14 ماده و با هدف «ازدیاد علاقه عامه به آثار قدیم تاریخی و علمی و صنعتی ایران و به منظور نگاهداری صنایع مستظرفه و صنایع دستی و حفظ سبک و شیوه قدیم آنها» تاسیس شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها