سه‌شنبه ۲۹ مهر ۱۳۹۳ - ۱۵:۱۷
قزوه، فروغ و صفارزاده را مقایسه کرد

علیرضا قزوه در نشست خبری كنگره طاهره صفارزاده درباره تاثیرگذاری و معرفی این شاعر و فروغ فرخزاد سخن گفت و فروغ را شاعری دانست که قبل و بعد از انقلاب در حد استحقاقش معرفی و شناخته شد. این شاعر تصریح کرد که درباره معرفی صفازاده ظلم شده است.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) به نقل از حوزه هنری، علیرضا قزوه، مدیر مركز آفرینش های ادبی حوزه هنری در نشست رسانه‌ای دومین کنگره طاهر صفارزاده گفت: تصمیم داریم تا دبیرخانه دائمی كنگره طاهره صفارزاده و دفتر شعر زنان را در حوزه هنری راه‌اندازی كنیم و جلسات شعرخوانی بانوان در طول سال در این نهاد انقلابی برپا شود.

وی با بیان این كه بیش از 500 پایان‌نامه در دانشگاه‌های كشورمان درباره ادبیات انقلاب نوشته شده است، اظهار كرد: با حضور چهره‌های دانشگاهی كه خود هم نویسنده، شاعر و منتقد ادبی هستند، ادبیات انقلاب اسلامی در دانشگاه‌ها اشاعه پیدا كرده است. امروز سبك ادبیات انقلاب اسلامی، سبكی جدی است و كسانی كه می‌خواهند آن را نادیده بگیرند، لجاجت می كنند.

قزوه ادامه داد: ادبیات انقلاب بیش از پنج هزار اثر ادبی خلق كرده و در این مسیر خود را تثبیت كرده است و نشان می‌دهد حركت جدی شكل گرفته و مورد تایید بزرگان است.

وی گفت: صفارزاده از جمله كسانی است كه اندیشه تاسیس حوزه هنری را داشته و در عین حال چهره دانشگاهی است. پیش تر بین فروغ فرخزاد و طاهره صفارزاده مقایسه ای داشته ام. شاید برخی فروغ فرخزاد را هنوز در جامعه ما خوب نشناسند و با فضاهای معنوی اشعارش بیگانه باشند. فروغ در آخرین آثار خود همچون «ایمان بیاوریم به آغاز فصل سرد» و «تولدی دیگر» فروغ دیگری بود، فضای انقلاب اسلامی تاثیر خود را بر او گذاشته بود و به قول رهبر معظم انقلاب عاقبت به خیر شد.

این شاعر كشور اظهار کرد: فروغ را چه قبل از انقلاب و چه بعد از انقلاب جامعه ادبی ما تحویل گرفت و در حد استحقاقش معرفی شد اما در حق صفارزاده چه قبل و چه بعد از انقلاب اسلامی ظلم شد.
 
مراسم اختتامیه کنگره طاهره صفارزاده،‌ یکشنبه، چهارم آبان در حوزه هنری برگزار می‌شود. 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها