در روزهای نخست هفته جاری، شب شعر «ترانگیزان» در بنیاد شعر و ادبیات داستانی ایرانیان برگزار شد و هشتمین جشنواره شاهنامهخوانی لردگان با تعیین برندگان، به پایان رسید.
اسماعیل امینی دبیر این جلسه گفت: طنز میتواند مقداری از خشونت و سختی زندگی را تحملپذیر کند. اگر در روزگار امروز ما شعر طنز با اقبال مواجه شد، به دلیل همت برخی همچون کیومرث صابری فومنی، عمران صلاحی و علیاکبر دهخدا بوده که عمرشان را در این راه گذاشتند.
وی افزود: از آنجا که شعر طنز در روزگار ما با اقبال مواجه شده است، مثل سکه رایجی شده که تقلبی آن نیز ضرب میشود و متاسفانه جنس تقلبی شعر طنز هم سروده میشود.
هشتمین جشنواره شاهنامه خوانی لردگان
نقالان، شاهنامهخوانان و شاهنامهپژوهان به مدت دو روز در مراسم انتخاب برترینهای هشتمین جشنواره شاهنامهخوانی لردگان رقابت کردند.
علیرحم شیخی، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان لردگان، درباره این مراسم گفت: در این رقابت دو روزه که از عصر روز شنبه 26 مهر، در سالن تربیت بدنی شهر لردگان برگزار شد 36 اثر از میان 120 اثر رسیده، برای کسب رتبههای برتر رقابت کردند.
وی افزود: در این مراسم مهران طهماسبی، رضا فتاحی، سید اکبر موسوی، میلاد صادقی، رضا قنبری و حسین شیخی، علی نظروند، سید ضیاءالدین میرشاکی، مجید توسلی، فرهمند باقری، بهمن حسینی، مسعود کریمی، رضا اردشیری، ابراهیم بابااحمدی و جهانبخش سلیمی رقابت کردند.
دبیر اجرایی جشنواره شاهنامهخوانی لردگان افزود: در بخش نقالی نیز نگین نادری، زهرا صفری، آیناز فکروند، فاطمه نظرزاده و امیرحسین چراغ زاده، محمدرضا کلانتر، فاطمه احمدی، فاطمه شیرمردی، گلشید عبدالله نیا، مهشاد صالحی و نیلوفر آریا و حامد همایون و سید ابوالفضل صفوی، اردوان بیرگانی، پویا بازرگان و سیدمهرداد کاووسی و سیده صغرا موسوی، ژیلا مهندس سامانی، مهرانگیز قلاوند و زیبا یعقوبلو شرکت کردند.
هشمین جشنواره شاهنامهخوانی و نقالی مناطق زاگرسنشین 26 و 27 مهرماه با داوریهای محمد مهدی چایانی، عباس قنبری و کوروش اسدپور در لردگان برگزار شد.
نظر شما