به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) چاپ دوم کتاب «آزمایشهای علمی خوردنی» نوشته ویکی کاپ با ترجمه شهلا انتظاریان، از سوی نشر چکه به چاپ رسید. کتاب «آزمایشهای علمی خوردنی» این امکان را برای هر نوجوان فراهم میکند که با استفاده از وسایل آشپزخانه، آزمایشهای درس علوم و همچنین بسیاری از آزمایش های دیگر را به راحتی انجام دهد.
این کتاب با نگاهی به آزمایشهای درس علوم دورههای ابتدایی مدارس نوشته شده و نویسنده آن سعی کرده که با سادهترین شیوهها، مفاهیم این درس را برای دانش آموزان و مخاطبان آن گروه سنی توضیح دهد.
در جلد اول این کتاب عناوینی مانند محلولها، سوسپانسیون، کربوهیدارتها و چربیها، شیمی آشپزخانه، میکروبها، آنزیمها، واژه نامه علمی و... به چشم میخورد. همچنین برای تمام آزمایشها دستورکار و پرسشهایی مرتبط با آن آزمایش آورده شده است.
تجدید چاپ جلد اول مجموعه «آزمایشهای علمی خوردنی» با شمارگان هزار نسخه و چاپ اول دومین جلد این مجموعه با شمارگان دو هزار نسخه به چاپ رسیده است. قیمت پشت جلد هریک از این کتاب ها 120 هزار ریال است.
پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۳۹۳ - ۰۷:۳۰
نظر شما