پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۳۹۳ - ۰۷:۳۰
آزمایش‌هایی ساده بر اساس کتاب‌های علوم دوره ابتدایی

مجموعه دو جلدی «آزمایش‌های علمی خوردنی» در دو جلد این امکان را برای هر نوجوانی فراهم می‌کند که با استفاده از وسایل آشپزخانه، آزمایش‌های درس علوم و همچنین بسیاری از آزمایش‌های دیگر را به راحتی انجام دهد.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) چاپ دوم کتاب «آزمایش‌های علمی خوردنی» نوشته ویکی کاپ با ترجمه شهلا انتظاریان، از سوی نشر چکه به چاپ رسید. کتاب «آزمایش‌های علمی خوردنی» این امکان را برای هر نوجوان فراهم می‌کند که با استفاده از وسایل آشپزخانه، آزمایش‌های درس علوم و همچنین بسیاری از آزمایش های دیگر را به راحتی انجام دهد.

این کتاب با نگاهی به آزمایش‌های درس علوم دوره‌های ابتدایی مدارس نوشته شده و نویسنده آن سعی کرده که با ساده‌ترین شیوه‌ها، مفاهیم این درس را برای دانش آموزان و مخاطبان آن گروه سنی توضیح دهد.

در جلد اول این کتاب عناوینی مانند محلول‌ها، سوسپانسیون، کربوهیدارت‌ها و چربی‌ها، شیمی آشپزخانه، میکروب‌ها، آنزیم‌ها، واژه نامه علمی و... به چشم می‌خورد. همچنین برای تمام آزمایش‌ها دستور‌کار و پرسش‌هایی مرتبط با آن آزمایش آورده شده است.

تجدید چاپ جلد اول مجموعه «آزمایش‌های علمی خوردنی» با شمارگان هزار نسخه و  چاپ اول دومین جلد این مجموعه با شمارگان دو هزار نسخه به چاپ رسیده است. قیمت پشت جلد هریک از این کتاب ها 120 هزار ریال است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها