وی درباره معیار انتخاب این کتابها توضیح داد: کتابهایی که در نمایشگاههای استانی شرکت میکنند باید کتابهایی باشند که در دو یا سه سال اخیر چاپ شده باشند. کتابهایی که از سوی انتشارات سروش برای این نمایشگاه ارسال کردیم نیز کتابهای پرتیراژ و کتابهایی هستند که به تازگی تجدید چاپ شدهاند مانند کتاب «مبانی سواد بصری» که به چاپ چهلم رسیدهاست.
این مقام مسئول در انتشارات سروش درباره کتابهای برگزیدهای که در این نمایشگاه شرکت کردهاند افزود: از میان کتابهای برگزیده شده در نمایشگاههای مختلف، کتاب «الموسیقی الکبیر» را میتوان نام برد که اخیرا منتشر شده و بلافاصله جایزه کتاب برگزیده دوسالانه موسیقی ایران را کسب کردهاست.
به گفته شکرینیا کتابهایی که در حوزه سینما هستند شامل کتابهایی است که هم بحث و پژوهش در حوزه سینما را دارند و بحث آموزشی در حوزه رادیو تلویزیون را شامل میشوند.
وی درباره تعداد کتابها ترجمه و تالیفی توضیح داد: کتابهایی که در این نمایشگاه شرکت کردهاند هم تالیفی هستند و هم ترجمهای. در این بین کتابهایی که مربوط به شعر، ادبیات، ادبیات، خوشنویسی و هنرهای تجسمی هستند معمولا تالیفی هستند و کتابهای حوزه سینما غیر از کتاب «سینمای ملی و جهانی شدن» ترجمهای هستند. در حوزه موسیقی نیز جز کتاب «الموسیقی الکبیر» که ترجمه کتاب فارابی است مابقی کتابها تالیفی و موبوط به آموزشهای مختلف ساز و آوازی است.
شکرینیا درباره میزان تخفیف در نظر گرفته شده برای این کتابها گفت: میزان تخفیف برای خریداری این کتابها در نمایشگاه حدود 30درصد است که از این میزان حدود 10درصد انتشارات سروش و 20 درصد را هم ستاد برگزاری نمایشگاه در نظر گرفتهاند. برخی انتشاراتیها هم در این میان تخفیف بیشتری را برای کتابهایشان در نظر گرفتهاند.
مدیر روابط عمومی و امور بینالملل انتشارات سروش کتابهای مهم حوزه هنر و رسانه را که توسط این انتشارات در این نمایشگاه شرکت کردهاند را اینگونه برشمرد:
1-الموسیقی الکبیر که رسالهای است به زبان عربی و در سال ۱۲۰۹میلادی توسط ابو نصر فارابی نوشته شدهاست. این اثر جنبههای گوناگون موسیقی مانند مقامات را تعیین میکند.
2-سینمای ملی و جهانی شدن نوشته شهاب اسفندیاری و با ترجمه مسعود اوحدی از سوی انتشارات سروش منتشر و به بازار عرضه شدهاست. این کتاب حاصل چهار سال تحقیق است که اسفندیاری به عنوان رساله دکتری در سال 2009 میلادی به دانشگاه ناتینگهام انگلستان ارائه و از آن دفاع کرد.در سال 2012 این کتاب، به استثناء بخش دوم آن همزمان در انگلستان و آمریکا منتشر شد.
3-عناصر سینمایی آندره تارکوفسکی که جزو کتابهای چاپ اولی است که در این نمایشگاه شرکت کردهاست.
4- شیوه تذهیب اثر استاد اردشیر مجرد تاکستانی از سوی انتشارات سروش منتشر شده است.
5-مبادی سواد بصری که جزو پرفروشترین کتابها در این عرصه هستند که تا کنون حدود 40 بار تجدید چاپ شدهاست.
6-فرهنگ مصور هنرهای تجسمی نوشته پرویز مرزبان و حبیب معروف است که به نوعی واژهنامه انگلیسی به فارسی هنرهای تجسمی با تصویر است.
7-سینما به روایت هیچکاک، ترجمه مصاحبهای است که فرانسوا تروفو منتقد و سینماگر فرانسوی قبل از مرگش با آلفرد هیچکاک فیلمساز و کارگردان برجسته و صاحب سبک سینما انجام داده است.
8- رنگ و ترکیب بندی در عکاسی جزو کتابهای پرفروش هنری هستند که در این نمایشگاه عرضه میشود.
نظر شما