وی ادامه داد: جشنواره امام رضا(ع) تنها یک رویداد نیست، بلکه جریانی برآمده از توانمندیهای یک ملت است که بر پایه دلهای عاشق بنا نهاده شده و حامل ارزشهای دین خدا و پیامآور عشق و ارادت به ساحت مقدس اهل بیت(ع) است و عظمت نام بلند امام رضا(ع) و عنایت حضرتش سببساز این جریان گسترده معنوی است.
او تصریح کرد: جشنواره بین المللی انتخاب کتاب سال رضوی با ایجاد یک رویکرد علمی در مورد حضرت رضا(ع) که خود عالم آل محمد(ع) بودهاند، نیاز و ضرورتِ موجود در این عرصه را پاسخگو بوده است.
جعفری گفت: خوشبختانه سازمان کتابخانهها، موزه ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی نهادی است که با شایستگیِ تمام از عهده برگزاری چنین جشنوارهای برآمده و در طی این سالها توانسته با رصد علمی و فرهنگیای که در عرصه کتابهایی با موضوعِ حضرت رضا(ع) انجام میدهد، به توسعه فرهنگ و علوم رضوی کمک شایانی نماید.
مدیر عامل بنیاد بین المللی امام رضا(ع) با اشاره به اینکه معرفی فرهنگ و سیره رضوی جای کار فراوانی دارد بیان کرد: واضح است که با وجود کارهایی که صورت گرفته است، هنوز جای کار فراوانی وجود دارد لذا ما هرساله به رصدِ مجموعه جشنوارهها اقدام کرده تا در دور بعدی نقاط ضعف مرتفع و نقاط قوت تقویت شود. در این راه دغدغههای مقام معظم رهبری در عرصههای فرهنگی، علمی و هنری اولویت ماست و در این راه از نظرِ کارشناسان، اساتید حوزه و دانشگاه و علمای اعلام بهویژه آیتا... واعظ طبسی و آیتا... علمالهدی که همواره مشوق بوده و عنایت داشتهاند، بهره گرفته و می گیریم.
گفتنی است؛ اختتامیه هفتمین جشنواره انتخاب کتاب سال رضوی توسط سازمان کتابخانهها، موزهها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی در 22 شهریورماه با حضور رئیس مجلس شورای اسلامی و قائم مقام تولیت عظمای آستان قدس رضوی برگزار شد و از 16 پژوهشگر و سه ناشر برگزیده در بخشهای علوم و معارف رضوی، تاریخ و سیرهی رضوی، زیارت، طب الرضا(ع)، ترجمه زبانهای خارجی، شعر، داستان، کودک و نوجوان، پایان نامه برتر، ناشر برتر، آثار شایستهی چاپ و نیز کتاب برتر دیجیتال تجلیل شد.
نظر شما