سه‌شنبه ۲۵ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۳:۱۹
اقتباس «چریک پیر» رونمایی می‌شود

فیلم «چریک پیر» برگرفته از کتابی به همین نام در مراسمی که برای گرامی‌داشت یاد شهید سرلشگر حسن آبشناسان برگزار می‌شود رونمایی خواهد شد.

محسن صادق‌نیا، رییس دایره تبلیغات دفاعی نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران به خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) گفت: همایشی برای گرامیداشت یاد شهید حسن آبشناسان به کوشش نیروی زمینی ارتش برگزار می‌شود.

وی افزود: برای این آیین، از امیر سرتیپ احمدرضا پوردستان، فرمانده نیروی زمینی ارتش، امیر سرتیپ احمد دادبین، فرمانده اسبق نیروی زمینی ارتش، سردار محسن رضایی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، علی شجاعی صائین، رییس دفتر توسعه کتاب و کتاب‌خوانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، خانواده شهید آبشناسان و مژگان حضرتیان‌فام نویسنده کتاب «چریک پیر» دعوت شده است.

به گفته صادق‌نیا، در این مراسم از فیلم «چریک پیر» برگرفته از کتابی با همین عنوان به قلم مژگان حضرتیان‌فام رونمایی، بخش‌هایی از کتاب در مراسم خوانده و مجلداتی از «چریک پیر» به میهمانان هدیه می‌شود.

رییس دایره تبلیغات دفاعی نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: این مراسم، هشتم مهرماه 1393 و هم‌زمان با بیست‌و نهمین سالگرد شهادت سرلشگر حسن آبشناسان در سالن خلیج فارس باغ‌موزه دفاع مقدس واقع در تهران، بزرگراه حقانی، بعد از بزرگراه مدرس، روبه‌روی پارک طالقانی، خیابان سرو برگزار خواهد شد.

حسن آبشناسان ۱۹ اردیبهشت ۱۳۱۵ در محله امامزاده یحیی در تهران به دنیا آمد. پس از دریافت دیپلم ریاضی در ۱۳۳۶ وارد دانشکده افسری و در سال ۳۹ با درجه ستوان دومی فارغ‌التحصیل شد. یک سال بعد دوره مقدماتی را به پایان رساند. پس از آن، در اولین دوره «رنجر»، «دوره‌های عالی ستاد فرماندهی»، «دوره‌های چتربازی و تکاوری» در تهران و شیراز و اسکاتلند، شرکت کرد. وی همچنین دوره دافوس در دانشکده فرماندهی و ستاد را با موفقیت گذراند.

استاد آموزش جنگ‌های چریکی و نامنظم، استاد آموزش نیروهای سپاه مستقر در کاخ سعدآباد، فرمانده قرارگاه شمال غرب، عضویت در ستاد جنگ‌های نامنظم لشکر ۲۱ حمزه، فرمانده قرارگاه حمزه سیدالشهداء و تلفیق نیروهای سپاه و ارتش برای عملیات، فرمانده لشکر ۲۳ نیروهای ویژه هوابرد، تشکیل قرارگاه کمیل در عمق خاک عراق و طراحی عملیات قادر و اجرای آن بخشی از مسئولیت‌ها و فعالیت‌های وی بوده است.

سرلشگر آبشناسان، هشتم مهرماه ۱۳۶۴ به شهادت رسید. 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها