قدیمی ترین کتاب آموزش زبان انگلیسی در ژاپن در سایت «کاتاکو» به نمایش درآمده است.
به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، یکی از مشکلات معمول ژاپنی یادگیری زبان انگلیسی است و به خاطر همین از سالهای گذشته کتابهای آموزش این زبان در این کشور همیشه برای مردم سنگین بوده است.
در ابتکاری جالبتوجه، قدیمیترین کتاب آموزش زبان انگلیسی در ژاپن در سایت «کاتاکو» به نمایش درآمده که تصاویری از این کتاب را زیر مشاهده میکنید:
برای دیدن تصاویر در ابعاد بزرگتر روی آنها کلیک کنید.
«صحبت آن مونس جان» گزیدهای از گفتوگوهای استاد فتحاللّه مجتبائی با نشریههای تخصصی و همگانی کشور است. این مصاحبهها در بازۀ زمانی حدود سی سال صورت گرفتهاند و بهکوشش محمدرضا عدلی و همکاری شیرین عاصمی در انتشارات فرهنگستان زبان و ادب فارسی منتشر شده است.
حاجیعلیان گفت: روایتها را خوانندگان انتخاب میکنند، هر نویسنده برای مخاطب فرضی خود مینویسد و در این اینجا ما مجید رحمانی را داریم که به ادبیات کهن علاقه دارد و دوست دارد مخاطبش کتاب تاریخ بخواند.
پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری، نخستین نشست از سلسله نشستهای «گفتمان هویت ملی در ایران» را با عنوان «استاد ابراهیم پورداوود و گفتمان هویت ملی در ایران» برگزار میکند.
کتاب «حیدر» به قلم آزاده اسکندری در نماز جمعه ۲۱ دیماه تهران معرفی شد. این کتاب رمانی تاریخی و جذاب است که با استناد به منابع قابل اطمینان نوشته شده است.
کتاب «میرزا کوچک خان، سردار جنگل» تألیف ابراهیم رضازاده فخرایی در نشست «صد کتاب ماندگار قرن»، در سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران معرفی و بررسی خواهد شد.
ابراهیم حسنبیگی جشنوارهها و کنگرههای ادبی را سوسوی کمجان چراغی توصیف میکند که برای مدت کوتاهی توجهات را به مفاهیمی مانند ایثار، مقاومت و دفاع جلب میکند و بعد این مفاهیم فراموش میشوند تا جشنوارهها و کنگرههای بعدی.
اسماعیل بقایی، سخنگوی وزیر امور خارجه و معاون دیپلماسی عمومی مجتهد شبستری را از چهرههای فاخر دیپلماسی فرهنگی کشور دانست و گفت: به رسمیت شناختن کشور تاجیکستان و معرفی مجتهد شبستری به عنوان اولین سفیر اقدامی شایسته بود.
هدایتالله بهبودی، پژوهشگر تاریخ معاصر در یادداشتی اختصاصی برای ایبنا نوشت: سر و کار ما با نگارش تاریخ انقلاب اسلامی و کمی آن طرف، تاریخ معاصر ایران است. درباره تاریخ انقلاب، مَثَل «اندازه نگه دار که اندازه نکوست» کاربرد دارد. قواره این نهضت مردمی نیازی به بزرگنمایی ندارد؛ نیازی به اغراق و دماندن تعصب ندارد.
کتاب «پشت بام ابر دارد» اثر تهمینه حدادی از سوی انتشارات محراب قلم برای گروه سنی بالای چهار سال منتشر شده است. در ادامه با این کتاب تألیفی بیشتر آشنا میشویم.
مرکزی– همزمان با ولادت حضرت علی (ع) و روز پدر، محفل عصر شعر و موسیقی با عنوان «بوی پیراهن پدر» همراه با تجلیل از سه فعال حوزه ادبیات و رسانه به عنوان پیشکسوت و پدران این دو حوزه، از جمله خبرنگار ایبنا در اراک برگزار شد.
رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران و دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو، در دیداری رسمی، به بررسی فرصتها و چالشهای پیشروی پروژههای مشترک فرهنگی و علمی از جمله حافظه جهانی و توسعه کرسیهای علمی یونسکو پرداختند.
به مناسبت ولادت امام علی (ع) و روز پدر، بهسراغ سه نویسنده فعال حوزه کتاب کودک و نوجوان همچون تیمور آقامحمدی، سیدمحمد مهاجرانی و احمد اکبرپور رفتهایم و در گفتوگوهایی، نگاه هر یک از این نویسندگان به بازنمایی شخصیت پدر در ادبیات کودک و نوجوان بررسی شده است.
کتاب «نه مثل هر روز» اثری از انتشارات کتاب چ است که توانسته نشان پنج لاکپشت پرنده برای آثار منتشرشده در زمستان ۱۴۰۱ را کسب کند. در این مطلب به معرفی این کتاب تألیفی پرداختهایم.
اکبر ایرانی، مدیر مؤسسه پژوهشی میراث مکتوب میگوید: جامعه ایرانی همیشه به هویت ملی خود شاهنامه و هویت دینی خود علینامه، نیاز دارد و یکی را بر دیگری مقدم و مُرَجَّح نمیداند. با علینامه روحیه حماسیِ دینی را تقویت میکند و با حماسه ملی شاهنامه، روحیه ملی خود را تحکیم میبخشد.
سیمرغ که نشان خردورزی و اندیشه است به راستی برجستهترین نمادی است که میشد برای نماد و نشانه و به عنوان هدیه و جایزه اصلی یک جشنواره بزرگ فیلمسازی درنظرگرفت.
نظر شما