پنجشنبه ۲۳ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۰:۲۰
از رونمایی تمبر «آقای رمان ایرانی»  تا بازچاپ آثار براهنی بعد از 30 سال در ایران

ادبیات ایران در هفته گذشته روزهای خبرسازی را طی کرد. به اغما رفتن سیمین بهبهانی، رونمایی از تمبر «آقای رمان ایرانی» به مناسبت تولد محمود دولت‌آبادی، تجدید چاپ چهار کتاب از رضا براهنی مهم‌ترین اتفاقات این حوزه بودند.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در هفته ای که گذشت، سیمین بهبهانی، ملقب به بانوی غزل و نیمای غزل ایران که از چهارشنبه دو هفته گذشته در بخش ICU بیمارستان پارس بستری شده، همچنان در کما به سر مي‌برد  و پسرش علی بهبهانی وضعیت جسمی وی را غیر قابل تغییر بیان کرد  و از امیدواری پزشکان برای بهبود سلامتی مادرش خبر داد.

دو خبر از «آقای رمان ایرانی» 

هفته گذشته، تمبر یادبود محمود دولت‌آبادی با عنوان «آقای رمان ایران» طی مراسمی در سبزوار رونمایی شد. این برنامه با حضور برخی اعضای شورای شهر سبزوار، چهره‌های فرهنگی، هنری و اجتماعی این شهرستان و علاقه‌مندان به ادبیات داستانی در هتل کاملیای سبزوار برگزار شد و ضمن روخوانی پیام سیمین بهبهانی به مناسبت تولد دولت‌آبادی، پدر شهیدان فتاحی در سخنرانی خود از دولت‌آبادی با نام «نویسنده‌ای فراوطنی» یاد کرد. 

همچنین هفته گذشته، انتشارات فرهنگ معاصر، رمان 10 جلدی «کلیدر» نوشته دولت آبادی را برای چهارمین بار با شمارگان سه هزار نسخه و بهای 40 هزار تومان در قطع پالتویی منتشر کرد. 
 
بازچاپ آثار براهنی پس از 30 سال 

هفته گذشته انتشارات نگاه خبر از بازچاپ چهار کتاب به قلم رضا براهنی داد. قرار است به زودی قرار است کتاب‌های «قصه‌نویسی براهنی» و «تاریخ مذکر» به زودی از سوی این انتشارات منتشر شوند. همچنین دو رمان «آواز کشتگان» و «چاه به چاه» براهنی  نیز از سوی همین ناشر پس از 30 سال در ایران به چاپ مجدد می‌رسند. این کتابها پیش از این ممنوع‌الانتشار بودند. 
 
پاسخ بنیاد گلشیری به اعتراض نویسندگان

فرزانه طاهری، همسر هوشنگ گلشیری و مدیر بنیاد گلشیری نیز در هفته گذشته متنی را در پاسخ به درخواست برخی نویسندگان مبنی بر ادامه جایزه ادبی هوشنگ گلشیری منتشر کرد و در اختیار رسانه‌ها قرار داد. طاهری در این متن ضمن تشکر از توجه نویسندگان به جایزه گلشیری، از نویسندگان خواست که موقعیت گردانندگان این جایزه را درک کنند و در ادامه راه این جایزه یاری رسان باشند.

نکوداشت علی‌محمد مودب

مراسم بزگداشت علی محمد مودب، شاعر انقلاب، سه‌شنبه، 21 مرداد از دیگر برنامه‌های ادبی هفت روز گذشته بود. در این مراسم موضوعاتی چون هویت جریان‌شناسی شعر انقلاب اسلامی و سانتی‌مانتالیزم ادبی از سوی سخنرانان مطرح شد. 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها