سه‌شنبه ۲۴ تیر ۱۳۹۳ - ۰۸:۳۰
«مبانی طراحی؛ انتخاب و کاربرد فن» مراحل داوری را می‌گذراند

محمدعلی اردکانی، از انتشار کتابش با عنوان «مبانی طراحی؛ انتخاب و کاربرد فن» بعد از پایان مراحل داوری علمی خبر داد.

دکتر محمد‌علی اردکانی، عضو هیات علمی سازمان پژوهش‌های صنعتی ایران، در گفت‌‌وگو با  خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) درباره انتشار تازه‌ترین اثرش اظهار کرد:‌ «مبانی طراحی؛ انتخاب و کاربرد فن» عنوان آخرین کتابم است که به‌زودی از سوی انتشارات سازمان پژوهش‌ها منتشر خواهد شد.

وی با اشاره به طول زمان تالیف این اثر گفت: برای تالیف این اثر، هشت سال زمان صرف شده است و اصلی‌ترین دلیل به درازا کشیدن تالیف آن، کسب تجربه و افزایش دانش در این حوزه بود.‌

دانشیار سازمان پژوهش‌های صنعتی ایران ادامه داد: کتاب «مبانی طراحی؛ انتخاب و کاربرد فن» در 16 فصل می‌تواند به‌عنوان یک مرجع دانشگاهی معرفی شود. متخصصان براساس این منبع کاربردی، با طراحی و استفاده از فن آشنا می‌شوند.

اردکانی افزود: این اثر در حال حاضر برای داوری در اختیار اعضای هیات علمی دانشگاه خواجه نصیر و سازمان پژوهش‌های صنعتی است. 

برگزیده جشنواره‌ بین‌المللی خوارزمی درباره اهداف علمی سازمان پژوهش‌های صنعتی ایران گفت:‌ این سازمان علاوه‌ بر آموزش، بر تحقیقات کاربردی و فناوری اقتصادمحور تمرکز دارد. به‌عبارتی‌ دیگر پژوهش‌های بنیادی، جزو برنامه‌های سازمان نیست.

وی در ادامه در معرفی دیگر آثارش اظهار کرد:‌ در طول فعالیت‌های تحقیقاتی‌ام، دو کتاب دیگر با عنوان‌های «جریان سنجش سیم داغ» و «تونل باد با سرعت پایین» را تالیف و منتشر کردم. کتاب نخست نتیجه پژوهش‌هایی درباره دستگاه سنجش سیم داغ بود. این کتاب سال 85 به همت انتشارات دانشگاه صنعتی خواجه نصیر منتشر شده است. 

اردکانی با اشاره به تاثیر تالیف این کتاب در رشد علمی دانشگاه‌های کشور افزود: بعد از انتشار این اثر، بیش از 20 دانشگاه مطرح کشور، به خرید دستگاه سنجش سیم داغ اقدام کردند. به‌ عبارتی دیگر، تحقیقات در این زمینه منجر به ورود این فناوری و بومی شدن آن شد و دانشجویان مقاطع مختلف دانشگاهی با ارایه پایا‌نامه‌هایی با موضوع «سنجش سیم داغ» فارغ‌التحصیل شدند.

این پژوهشگر حوزه مکانیک در پایان گفت:‌ کتاب «تونل باد با سرعت پایین» را نیز زمانی‌که در کشور ژاپن در مقاطع کارشناسی‌ارشد و دکترا مشغول تحصیل بودم تالیف کردم. برای درک بهتر این فناوری، مدتی را در یک شرکت ژاپنی مشغول کار شدم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها