شغل خبرنگاری یکی از سرگرمی های دوران تحصیل من محسوب می شد، به طوری که خبرهای ورزشی، مسابقات، درسی و هنری را به همراه عکس تهیه می کردم و به دفتر اطلاعات ارسال می کردم و در روزنامه چاپ می شدند. در آن زمان «روزنامه اطلاعات» برای استان های مختلف صفحاتی را چاپ می کرد که کرمان هم جزو آن شهرها بود که صفحاتی مخصوص به خود داشت.
باید بگویم که این روزنامه در این زمینه کاملا پیشرو بود؛ به طوریکه امروزه آن اقدام اطلاعات در سطح معروف ترین رسانه های جهان در حال انجام است. خلاصه این موضوع باعث علاقه مندی ام به این حرفه شد و من در سال دهه 40 به تهران آمدم و سراغ رادیو تلویزون رفتم و در آنجا مشغول به کار شدم.
رفاقت 40 ساله با اطلاعات
سابقه ارتباط من با روزنامه اطلاعات به بیش از 40 سال باز می گردد. ابتدا نوشته های من در این رسانه به صورت پاورقی چاپ می شد و الان چند سالی است گزارش های ویژه، سرمقالات و مقالات را تهیه می کنم.
«اطلاعات» علاوه بر روزنامه مجلات و نشریات گوناگونی هم چاپ می کند که می توان گفت کار انتشارات آن خیلی وسیع است و در سطح کشور به عنوان قطب رسانه ای فعالیت می کند. من هم از بین 26 کتابی که نوشتم 15 جلد آن را در این انتشارات چاپ کرده ام.
روزنامه «اطلاعات» در سالهای بعد از پیروزی انقلاب اسلامی با مدیریت سید محمود دعایی دوره های آرام و سنگین خود را به صورت حرفه ای و تخصصی طی می کند. این روزنامه سعی کرده از گرایش های جناحی اجتناب کند.
چرا اطلاعات موفق است؟
باید بگویم «اطلاعات» را به دو دلیل دوست دارم و بسیار خوشحال هستم که در این روزنامه فعالیت می کنم. اول اینکه شاهد این بودم که بسیاری از محققان و مترجمان صاحب نام چون محمد ابراهیم باستانی از ابتدا مقالاتشان را در این روزنامه چاپ می کردند، بنابراین وقتی می خواهم مقالات خودم را منتشر کنم این روزنامه را انتخاب می کنم چرا که می بینم وقتی مردم می خواهند روزنامه بخرند و بخوانند اطلاعات را انتخاب می کنند.
نکته دوم که خیلی هم بر آن اصرار دارم، مدیریت صحیح محمود دعایی در روزنامه اطلاعات است. در داخل مجموعه اطلاعات مدیریت کاملا مشارکتی انجام می شود به طوری که از پایین ترین سطح کاری همه با هم مشارکت می کنند که به نظر من این موضوع می تواند رمز موفقیت این روزنامه باشد چرا که همه با هم به صورت جمعی تلاش می کنند و باعث شده اند این روزنامه به جایگاه امروزی خود برسد.
نظر شما