یکشنبه ۸ تیر ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۸
نشست‌های قرآنی در آینه ادب پارسی در نمایشگاه بین‌المللی قرآن

نشست‌های «قرآن در آینه ادب پارسی» با همکاری بنیاد فردوسی و کمیته علمی بیست‌ و دومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن در تاریخ‌های 8 و 23 تیر ماه امسال از ساعت 18 در تالار هویزه باغ موزه دفاع مقدس با سخنرانی دکتر قدمعلی سرامی و دکتر سید ضیاء‌الدین هاجری و دبیری مهندس یاسر موحدفرد برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، نشست‌های «قرآن در آینه ادب پارسی» با همکاری بنیاد فردوسی و کمیته علمی بیست‌ و دومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن در تاریخ‌های 8 و 23 تیر ماه امسال از ساعت 18 در تالار هویزه باغ موزه دفاع مقدس با سخنرانی دکتر قدمعلی سرامی و دکتر سید ضیاء‌الدین هاجری و دبیری مهندس یاسر موحدفرد برگزار می‌شود.

در نخستین نشست «قرآن در آینه ادب پارسی» دکتر قدمعلی سرامی، ادیب، عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی و عضو امنای بنیاد فردوسی در یک‌شنبه 8 تیر ماه از ساعت 18 به سخنرانی خواهد پرداخت.

در این نشست به پرسش‌های «حکمت قسم به زمان، عصر و زمان‌آفرین (خورشید و ماه) و ارتباطات آن با فرهنگ قرآنی و ایرانی در چیست؟ نقش اعجازین قافیه، استعاره، تشبیه و ادبیت در ایمان‌گستری میان پیروان قرآن چه بوده است؟ نقش عدد 12 و اعتبار آن در فرهنگ شیعی و ایرانی و آموزه‌های قرآنی چیست؟» پاسخ داده می‌شود.

در دومین نشست «قرآن در آینه ادب پارسی» دکتر سید ضیاء‌الدین هاجری، زبان‌شناس، عضو امنای بنیاد فردوسی و مترجم قرآن به زبان سره پارسی با نام «بزرگ آسمانی نامه» در دو‌شنبه 23 تیر ماه از ساعت 18 به سخنرانی خواهد پرداخت.

در این نشست نیز به پرسش‌های «چرا قرآن از واژه‌های گوناگون زبان‌های گیتی به ویژه زبان پارسی بهره گرفته است؟ واژه‌های زبان پارسی در قرآن و کارکردهای آن در روان مسلمانان ایرانی چه بوده است؟ چرا نخستین کلیدواژه قرآن «اقرأ» بوده و «اسماء» آغازین آموزش الهی به پیام‌آوران دین‌های توحیدی در قرآن مطرح شده است؟» پاسخ داده می‌شود.

نشست‌های «قرآن در آینه ادب پارسی» در تاریخ‌های 8 و 23 تیر ماه امسال از ساعت 18 در تالار هویزه باغ موزه دفاع مقدس به نشانی تهران، بزرگراه حقانی برگزار خواهد شد و حضور همه علاقمندان به فرهنگ و ادب در این نشست‌ها آزاد است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها