سه‌شنبه ۳ تیر ۱۳۹۳ - ۰۰:۰۹
«‌پذیرایی رنگین» به سفره‌های ایرانیان رسید

در آستانه ماه مبارک رمضان کتاب آشپزی دو جلدی «‌پذیرایی رنگین» نوشته سوسن قبادی از سوی انتشارات سروش منتشر و به بازار نشر عرضه شد.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) کتاب دو جلدی «پذیرایی رنگین» یکی از کامل‌ترین کتاب‌های آشپزی و شیرینی‌پزی به‌شمار می‌رود. در این کتاب بهترین آموزش‌های مربیان معروف و مجرب که در تلویزیون ارائه شده به صورت ساده و البته کامل با بیان نکات مهم آورده شده است.

نویسنده در جلد اول کتاب به آموزش غذاهای مختلف پرداخته و جلد دوم را به آموزش انواع شیرینی اختصاص داده است. همچنین در این کتاب بهترین آموزش‌های آشپزی و شیرینی‌پزی از کشورهای مختلف و گلچینی از بهترین و معروفترین غذاهای استان های مختلف کشور ارائه شده است.

دارا‌بودن آموزش‌هایی براساس مناسبت‌های مختلف ملی و مذهبی از دیگر مزیت‌های این کتاب محسوب می‌شود که خواننده می‌تواند براساس آن غذاها و شیرینی های ایام خاص را در سفره غذایی خود داشته باشد. به طور مثال با نزدیک شدن به ماه مبارک رمضان بانوان می‌توانند شیرینی و غذاهای این ماه را به صورت بسیار ساده تهیه کنند و در نهایت زیبایی و سادگی از پخت و بعد تناول آنها لذت ببرند.

علاوه بر آن در این کتاب آموزش‌هایی برای شب عید، شب یلدا و غذاهای مخصوص نذری از استان‌های مختلف نیز ارائه شده است.

در این کتاب همچنین آموزش شیرینی هایی مانند گز اصفهان، کلمبه کرمان، قطاب یزد، کلوچه فومن، شیرینی سنتی ترکمنی، شیرینی فرانسوی، شیرینی خرمایی استامبولی و غذاهایی مانند خورش خلال بادام کرمانشاه، قیمه نثار قزوین، آش شله مشهدی، کلم پلو شیرازی، زیره پلو کرمانی، قلیه ماهی جنوب، سبزی پلو دامغان، اسنک ها، پیتزاها و گراتن ها تهیه شده است.

کتاب " پذیرایی رنگین" با زبانی ساده توانسته دستورالعملی کاربردی را به علاقه‌مندان آشپزی ارائه دهد.

یکی از بخش های این مجموعه متنوع، احکام مربوط به خوردن و آشامیدن است. این‌‌که انسان چه چیزهایی را بخورد و بیاشامد و از چه چیزهایی استفاده نکند، یا در خوردن و آشامیدن چه آدابی را رعایت و از چه مواردی پرهیز کند، همه و همه دربردارنده مصالحی است که جویندگان تکامل و تعالی باید در پیمودن مسیر یاد شده از آن ها استمداد جویند و کتاب مذکور با بیان این احکام و آداب سعی کرده در مسیر تعالی انسان ها نقش تاثیرگذاری را ایفا کند.

جلد اول کتاب « پذیرایی رنگین» در 800 صفحه و جلد دوم آن در 712 صفحه مجموعا" با قیمت 85 هزار تومان از سوی انتشارات سروش منتشر و در اختیار علاقمندان به آشپزی و شیرینی پزی قرار گرفته است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها