احمد ابوالحسنی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در این باره اظهار کرد: فرمایشات مقام معظم رهبری در حوزه اقتصاد مقاومتی از سه زاویه قابل تحقق است؛ نخست اینکه دولت باید بستر چنین تحققی را فراهم کند. در بُعد دوم، اصناف مختلف به ویژه اصناف چاپ و نشر باید با افزایش تولید داخلی، هم کیفیت و هم شمارگان آثار را ارتقا دهند.
وی ادامه داد: مصرفکنندگان، بُعد سوم این فرآیند را تشکیل میدهند؛ اصناف چاپ و نشر در این حوزه میکوشند تا از هر نظر حامی مصرفکنندگان باشند.
رییس اتحادیه لیتوگرافان تهران توضیح داد: اکنون تمام هم و غم دولت، ارتقای تولیدات داخلی است؛ یکی از راهکارهای این ارتقا، برپایی نمایشگاههایی همچون نمایشگاه بینالمللی چاپ و بستهبندی است چرا که زمینه تشویق تولیدکنندگان داخلی برای حرکت روبه جلو را فراهم میکند.
ابولحسنی با اشاره به کم و کیف برگزاری بیست و دومین دوره نمایشگاه بینالمللی چاپ و بستهبندی، افزود: متأسفانه در چند سال اخیر به دلیل مسایل تحریم، بسیاری از شرکتهای خارجی در این نمایشگاه شرکت نمیکردند.
وی توضیح داد: سال گذشته در نمایشگاه چاپ تویاپ ترکیه شرکت کردیم و در دیداری که با مدیران شرکت تویاپ داشتیم، از آنها برای حضور در بیست و یکمین نمایشگاه بینالمللی چاپ و بستهبندی دعوت به عمل آوردیم. در مقابل، امسال این شرکت، به منظور حضور ایران در نمایشگاه چاپ ترکیه، غرفه رایگان در اختیار ایران قرار داده است. این نمایشگاه تیرماه سال جاری برگزار خواهد شد.
رییس اتحادیه لیتوگرافان تهران افزود: چندی پیش شرکت تویاپ خواستار اختصاص فضای 500 تا 700 متری در بیست و یکمین نمایشگاه بینالمللی چاپ و بستهبندی شد که قرارداد آن نیز امضا شد. این موضوع نقطه قوتی برای ایران است چرا که پیش از فراهم شدن مقدمات برپایی این نمایشگاه، شاهد استقبال پُرشور و امضای این قرارداد بودیم.
ابوالحسنی ادامه داد: دیدارهایی که رییس جمهور اخیراً با شرکتهای ترکیه داشتند و قراردادهایی که در این راستا امضا شد، بدون تردید ارتباط و تعامل بیشتری میان دو کشور ایران و ترکیه ایجاد خواهد شد. بنابراین، پیشبینی میکنیم شرکت تویاپ بیش از 700 متر فضای بیست و یکمین نمایشگاه بینالمللی چاپ و بستهبندی را به خود اختصاص دهد.
وی با بیان اینکه در این دوره از نمایشگاه بینالمللی چاپ و بستهبندی، تکنولوژیها و دستاوردهای روز صنعت چاپ و بستهبندی ارایه خواهد شد، گفت: صنعت چاپ چون صنعت مادر محسوب میشود، اختصاص تنها یک اتاق به این صنعت در وزارت ارشاد چندان راهگشا نیست بلکه معتقدم این صنعت، در حد معاونت یک وزارتخانه است.
رییس اتحادیه لیتوگرافان تهران عنوان کرد: احتمال اینکه این دوره از نمایشگاه در آذرماه برگزار شود، بسیار زیاد است؛ در این راستا شرکت صنوف تولید و خدمات فنی تهران که مجوز برپایی نمایشگاه را دارد، به علت همزمانی برپایی این نمایشگاه در دیماه با سال نو میلادی، به منظور حضور حداکثری شرکتهای خارجی، درخواست برگزاری آن در آذرماه را به مدیرعامل شرکت نمایشگاههای بینالمللی ایران ارایه کرده است که امیدواریم به نتیجه برسد.
ابوالحسنی در پایان این گفت و گو گفت: به محض تعیین زمان دقیق برپایی این نمایشگاه، فرآیند نام نویسی برای شرکت در آن آغاز خواهد شد.
جمعه ۲۳ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۶:۵۱
نظر شما