مجید قیصری با بیان اینکه فیلمنامه «طنابکشی» را نیز خودم نوشتهام، افزود: نگارش این فیلمنامه با توجه به اینکه پیش از آن در این حوزه فعال نبودهام، تجربه خوبی بود.
وی نامی از کارگردان این اثر نبرد، اما اظهار کرد: پیشنهاد نگارش فیلمنامه پس از مطالعه «طنابکشی» از سوی کارگردان به وی ارایه شد.
به گفته قیصری، برای ساخت این فیلمنامه نیاز است که تاییدیه آن نهایتاً تا ابتدای تیرماه 93 از سوی معاونت سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برسد؛ زیرا فرصت اندکی برای رساندن این اثر به جشنواره فیلم فجر وجود دارد.
رمان «طناب کشی» به زوجی عراقی(عبدالرحیم)- ایرانی(راحله) در بغداد میپردازد. عبدالرحیم، به دلیل فتوای مرجع تقلید خود که جنگ ایران و عراق را برادرکشی میداند، نمیخواهد در این جنگ شرکت کند. وی به همین منظور خود را در گودال خانهاش در شهر نجف مخفی میکند. راحله برای پشتیبانی از همسرش، به همه اعلام میکند که عبدالرحیم در جنگ مفقود شده است. این در حالی است که پسرانش، فارِس و فهد، با اختلاف سنی یک ساله پس از مفقود شدن عبدالرحیم به دنیا میآیند. همه حتی پدر و مادر راحله بچهها را حرامزاده میدانند. فارِس با این ذهنیت به خانه میرود و میخواهد به طرف مادرش شلیک کند که مادرش راز مخفی شدن عبدالرحیم را برای او و فهد برملا میکند.
نشر «چشمه» رمان «طنابکشی» را سال 1390 در 129 صفحه و در قطع رقعی منتشر کرده بود.
نظر شما