یکشنبه ۱۸ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۰:۲۸
چالشي صدصفحه‌اي با عمیق‌ترین پرسش‌های فلسفه

کتاب «شکاکیت و طبیعت‌گرایی» اثر پیتر فردریک استراوسون در فضایی کمتر از صد صفحه با برخی از عمیق‌ترین پرسش‌های فلسفه دست و پنجه نرم‌ می‌کند.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، «شکاکیت و طبیعت‌گرایی» پنجمین كتاب سر پیتر فردریک استراوسون است كه در زمان مرگش در سال 2006 یکی از برجسته‌ترین فیلسوفان جهان شناخته می‌شد. اين اثر که برای سال‌های بسیاری در دسترس نبود، بازتاب عمیقی است از دو مسئله کلاسیک فلسفی که توسط فیلسوفی در اوج دوره کاری‌اش نگاشته شده است. 

«شکاکیت، طبیعت‌گرایی و برهان‌های استعلایی»، «اخلاق و ادراک حسی»، «ذهنی و فیزیکی» و «موضوع معنا» عناوین فصل‌های اصلی این کتاب هستند.

در بخشي از متن پشت جلد کتاب درباره معرفی این اثر می‌خوانیم: ‌
«بر مبنای سخنرانی‌هایی که در 1983 در دانشگاه کلمبیا ایراد شد، استراوسون بحثی از شکاکیت را آغاز می‌کند؛ بحثی که او آن را به‌صورت پرسش از کفایت مبانی ما به باورهای گوناگون تعریف می‌کند. او به هیوم و ویتگنشتاین نزدیک می‌شود تا استدلال کند ما باید بین دو نوع طبیعت‌گرایی تمایز قائل شویم ــ «شدید» یا علمی و «ملایم» یا انسانی. در فصل‌های این کتاب نویسنده به چندین مسئله می‌پردازد که در آنها تردیدهای فلسفی نقش مهمی ایفا می‌کند؛ به‌طور مشخص ماهیت برهان‌های استعلایی، عینیت فلسفة اخلاقی، اشیاء ذهنی و فیزیکی و وجود اشیاء انتزاعی.»

کتاب «شکاکیت و طبیعت‌گرایی» اثر پیتر فردریک استراوسون با ترجمه مازیار چیت‌ساز در شمارگان هزار نسخه به بهای 80 هزار ریال از سوی انتشارات حکمت در سال 93 منتشر شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها