یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۴
تحليل رييس اتحاديه ناشران از توفيقات نمايشگاه 27/پيگيري شوراي شهر براي مکان بهتر

سید عباس صالحی‌،‌معاون فرهنگی وزیر ارشاد،‌دیشب در جمع ناشران ایران و افغانستان که به همت موسسه انتشارات قدیانی برگزار شد گفت: عشق، موتور محرکه ناشران است و فضای نشر کشور جا برای فعالیت و کار بیشتر دارد.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در این ضیافت که از سوی نادر قدیانی،‌مدیر موسسه انتشارات قدیانی به منظور امضای تفاهمنامه با اتحادیه ناشران افغانستان در محل هتل لاله برگزار شد،‌سید عباس صالحی،‌معاون فرهنگی وزارت ارشاد،‌ احمد مسجد‌جامعی،‌رییس شورای شهر تهران،‌ عبدالحسین مختاباد و معصومه آباد از اعضای شورای شهر تهران به همراه جمعی از ناشران ایران و افغانستان حضور داشتند.

صالحی، در این مراسم با اشاره به این که،‌ناشران بی‌دریغ و بی‌منت در حوزه نشر در حال فعالیت هستند،‌افزود: اهل فن بر تارک نشر می‌درخشند چنان که تاریخ گذشته ایران نیز  این مساله را نشان می‌دهد.

وی به معضلات اقتصادی ناشران نیز پرداخت و اظهار کرد: عشق موتور محرکه ناشران است تا بتوانند اقتصاد نشر ار بچرخانند.

صالحی با اظهار خرسندی از فضای موجود در نشر کشور گفت:‌نگاهی به دیپلماسی فرهنگی که در حال شکل گرفتن است نشان می‌دهد این همدلی‌ها پشتوانه‌ای برای فرهنگ و اقتصاد است.

مکانی در شان ناشران تاسیس می‌کنیم
عبدالحسین مختاباد،‌عضو شورای شهر تهران نیز  گفت: سعی می‌کنیم با پیگیری‌های شورای شهر،‌مکانی در شأن ادبیات و ناشران ایران تاسیس کنیم تا محل دایمی نمایشگاه کتاب باشد.

وی افزود: امیدواریم بتوانیم فضایی مناسب برای تعامل با ناشران افغانستان ایجاد کنیم تا همکاری گسترش یابد.

دربخش دیگری از این مراسم معصومه آباد پشت تریبون رفت و گفت: مظلومیت‌ها و دغدغه‌های این گروه را به خوبی درک می‌کنم،‌البته همیشه مورد حمایت‌های آقای مسجد جامعی بوده‌ایم و سعی کرده‌ایم اعتبار خوبی برای ناشران کسب کنیم.



نمایشگاه امسال از توفیقات مناسبی برخوردار بود
نادر قدیانی،‌مدیر موسسه انتشارات قدیانی واتحادیه ناشران و کتابفروشان تهران در این مراسم گفت: کار فرهنگی پایانی نخواهد داشت،‌بیست و هفتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با تمام فراز و نشیب و کاستی‌ها و افزونی‌ها سرانجام سرافرازانه به کار خود پایان داد در حالی‌که امسال از توفیق وافری نسبت به سال‌های گذشته بهره داشت.

وی با اشاره به این‌که، نمایشگاه امسال میزبان اصحاب فرهنگ مکتوب کشور دوست و همسایه،‌سرزمینی کهن با استعداد‌های فراوان و خودباور یعنی کشور افغانستان بود اظهار کرد:این فرصت طلایی و حضور ناشران افغان در این نمایشگاه را مغتنم می‌شمارم و آن را آغازی برای فعالیت‌های مستمر و عظیم فرهنگی مشترک برای هر دو کشور می‌دانم تا هر دو کشور از منافع آن سیراب شویم.

در پایان این مراسم،‌تفاهمنامه‌ای بین ایرج ضرغام، مدیر انتشارات فاطمی و اتحادیه ناشران افغانستان برای وارد کردن کتاب‌های افغانستان به کشور و فروش آن ها  امضا شد.-

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها