مدیراجرایی نشر شور آفرین دلیل این استقبال را فراهم شدن فضای عمومی برای گرفتن عکس عنوان میکند و میگوید: با توجه به اینکه امکان گرفتن عکس و عکاسی به معنای عام برای همه مردم فراهم شده وافراد میتوانند به راحتی با گوشیهای موبایل و تبلت خود عکاسی کنند، انتشار و خرید کتابهای مربوط به عکاسی رونق پیدا کرده است.
حسین کاظمیان تاکید کرد: این کتابها فقط مختص دانشجویان نیست و هنر آموزان آموزشگاههای هنر و حتی مسوولان روابط عمومی سازمان های دولتی و شرکتهای خصوصی هم کتابهایی که در حوزه عکاسی منتشر شده را دنبال می کنند.
مجموعه «تماشا» به دبیری حسن خوب دل با طراحی جلد نزدیک به هم در چهار جلد منتشرشده است. عنوان کتاب اول «در آمدی بر نظریه های عکاسی» اثر اشلی لاگرینج و ترجمه حسن خوب دل است که در آن نظریات مختلف در مورد عکاسی مطرح شده است.کتاب دوم با عنوان «عکس» نوشته گراهام کلارک و ترجمه حسن خوب دل و زیبا مغربی در مورد تاریخچه عکاسی است.کتاب سوم «شیوه های دیدن» نام دارد که از یکی از برنامه های تلویزیونی که به صورت کتاب درآمده است برداشته شده و درگلاسه و تمام رنگی کار شده و کتاب چهارم که طرفداران زیادی در نمایشگاه بیست و هفتم دارد با نام «عکاسی مستند» کار شده که تالیف علی اکبر شیر ژیان است و در دو بخش آموزش و تحلیل نقد و آسیب شناسی عکاسی مستند اجتماعی در ایران نوشته شده است.
به اعتقاد کاظمیان کسانی که عکاسی را به صورت حرفه ای نمی دانند می توانند مخاطب کتاب مستند عکاسی باشند. این کتاب به چاپ دوم رسیده است و کتاب اول با عنوان «درآمدی بر نظریه های عکاسیب یک کتاب درسی است و در دانشگاه ها تدریس می شود.
نشر شور آفرین بیش از 80 عنوان کتاب منتشر کرده که بیش از 25 درصد آن کتاب های هنری است. این انتشارات آماده بررسی آثار علاقهمندان برای انتشار است.-
نظر شما