مرکز ملی مطالعات جهانی شدن با ارایه 350 عنوان کتاب تخصصی با موضوع جهانی شدن برای سومین سال متوالی در بخش نمایشگاهی، بیست و هفتمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران حضور یافت.
سمیه البرزی، با اشاره به این که سه گروه اصلی برای جمع آوری کتاب در نظر گرفته شده است اظهار کرد: اقتصاد، فرهنگ و سیاست سه اولویت موضوعی است که مرکز برای جمع آوری کتابها در نظر گرفته است؛ به طوریکه تمامی کتابهایی که با موضوع بینرشتهای با مضمون جهانیشدن تالیف شده در این محدوده قرار گرفته است.
این کارشناس افزود: مرکز ملی مطالعات جهانی شدن در دو بخش نمایشگاهی و فروشگاهی این دوره از نمایشگاه شرکت کرده است که طی آن 350 عنوان کتاب در کنار 38 عنوان طرح پژوهشی در بخش نمایشگاهی تنها در معرض دید عموم علاقه مندان قرار گرفته و در بخش فروشگاهی نیز 25 عنوان کتاب برای خرید علاقهمندان عرضه میشود.
البرزی درباره سیاستگذاری این مرکز درزمینه تالیف و چاپ کتاب توضیح داد: در سال 1390 متولیان مرکز ملی مطالعات جهانی شدن برای جمع آوری و ساخت آرشیو کتابخانه تخصصی در این راستا سیاستگذاری کرده از آن سال تا به امروز 600 عنوان کتاب با موضوعات جهانی شدن از ناشران و مولفان جمع آوری کرد.
کارشناس این مرکز به همکاری 126 ناشر در تجمیع کتابها اشاره کرد و افزود: این مرکز از سال 1383 در کشور آغاز به کار کرده و تا به امروز نیز در بیست و یک نمایشگاه حضور یافته است و علاوه بر دستاوردهای پژوهشی فصلنامه راهبردی جهانی شدن را نیز در نمایشگاه ها عرضه کرده است.
البرزی درباره چگونگی به روزرسانی کتابها در مرکز و کتابخانه تخصصی گفت: ماهانه سایت خانه کتاب، و سایر سایتهای مربوط به ناشران بررسی میشود و کتابهای تازه منتشر شده با موضوع جهانی شدن با همکاری ناشران جمعآوری میشود.
«فرهنگ از دیدگاه جامعه شناختی»، «نظم نوین جهانی»، نتاثیر مبانی فرهنگی بر فرهنگهای بومی ایران و ژاپن» و نظریههای نرخ ارز و جهانیسازی بازارهای بینالمللی سرمایه جهانیسازی و مسایل آن» از جمله کتابهایی است که از سوی مرکز ملی مطالعات جهانیشدن در بخش نمایشگاهی ارایه می شود.
بیست و هفتمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران تا بیستم اردیبهشت ماه در محل مصلای تهران پذیرای علاقهمندان کتاب است.-
نظر شما