مدیر کمیته نظارت و ارزشیابی محتوایی بیستوهفتمین نمایشگاه کتاب در گفتوگو با خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) اظهار کرد: امسال نیز مطابق با شیوه سالهای گذشته ما روی آثار ناشران خارجی متمرکز شدیم و کارشناسان ما فهرست آثار ناشران خارجی را بررسی میکنند، تا این آثار مطابق با ارزشهای دینی و فرهنگی ما باشد.و برای پژوهشگران و مخاطبها قابل استفاده باشد.
وی توضیح داد: کتابهایی که از سوی ناشران خارجی عرضه میشوند باید با آموزههای دینی ما مطابقت داشته و ارزشهای اخلاقی را زیر سوال نبرند. از سوی دیگر با توجه به حساسیت موضوع خلیج فارس و البته شیطنت برخی از ناشران عربی در تحریف این واژه از عرضه این گونه آثار جلوگیری میشود.
او افزود: علاوه بر این آثاری که سلفیگری و نیز فرقههای ضاله را ترویج میکنند نیز مجوز ورود به نمایشگاه کتاب را نخواهند داشت. در بخش داخلی نیز تمامی آثاری که طی چهار سال اخیر مجوز نشر دریافت کردهاند نیز در نمایشگاه میتوانند عرضه شوند و در واقع در این بخش معیار خاصی برای ارزیابی وجود ندارد و مبنا بر انتشار آثاری است که مجوز دریافت کردهاند.
این مقام مسوول درباره روال انجام کار ارزشیابی محتوای آثار اظهار کرد: به صورت طبیعی در مرحله نخست بر اساس فهرست آثار این ارزیابی صورت میگیرد گرچه فهرست آثار گویای محتوای آن نیست و با نزدیکتر شدن به ایام برگزاری نمایشگاه کار ارزیابی محتوای آثار جدیتر خواهد شد.
در پایان یادآور شد: مطابق با سالهای گذشته ناظران ما در نمایشگاه کتاب آثار را بررسی میکنند و چنانچه اثری با معیارهای ما مطابقت نداشته باشد شناسایی و برای جمعآوری از سطح نمایشگاه به کمیته ناشران داخلی معرفی خواهند شد.
سهشنبه ۱۹ فروردین ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۴
نظر شما