چهارشنبه ۲۱ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۹:۱۸
رشادت‌هاي زنان در دفاع مقدس وارد كتاب‌هاي درسي مي ‌شود

رييس سازمان پژوهش و برنامه‌ريزي آموزشي از ورود رشادت‌هاي زنان در 8 سال دفاع مقدس به محتواي كتاب‌هاي درسي خبر داد و گفت: دانش‌آموزان دختر بايد از هویت دختر بودن خود اظهار رضایت کنند و بتوانند به زنان قهرمان آن دوران افتخار کنند.

به گزارش خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا)، حجت الاسلام محی الدین بهرام محمدیان، در جلسه مشترک مولفان کتاب‌های درسی با مسوولان پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس، اظهار  کرد: لازم است معارف جنگ که مجموعه‌ای از معارف دینی، مدنی، عرفانی، حماسی، سیاسی و حتی بهداشتی، اقتصادی است، علاوه بر وزارت آموزش و پرورش، در سایر حوزه‌های جامعه مطرح شود. 

وی یکی از معضلات اساسی جامعه امروز را مقابله با فرهنگ مهاجم معرفی و عنوان كرد: پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس باید با برگزاری نشست‌های علمی و مستمر، مولفان کتاب‌های درسی را با اطلاعات روز، ابعاد و ابزار گوناگون قدرت نرم و سخت، شیوه‌های جدید تهاجم فرهنگی بیگانگان و ابعاد مختلف دفاع مقدس آشنا كند تا آنها بتوانند با زبان برنامه درسی به تولید محتوای آموزشی بپردازند. 

رییس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی همچنین از مسوولان پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس خواست تا برای تولید منظومه جامع و حماسی دفاع مقدس، زنان برجسته و غیور مردان دفاع مقدس را معرفی کنند و به تولید محتوای لازم بپردازند. 

محمديان بر ارایه اطلاعات به صورت تخصصی توسط این پژوهشگاه تاکید کرد و گفت: ظرفیت‌های ویژه‌ای در نظام تعلیم و تربیت، نظام رسانه‌ای و حوزه تبلیغات وجود دارد که نادیده انگاشته شده و لازم است این ظرفیت‌ها به کار گرفته شود. 

معاون وزير آموزش و پرورش بيان كرد: بعد از تولید دانش و معارف دفاع مقدس توسط این پژوهشگاه، وزارت آموزش و پرورش اطلاعات را با زبان آموزشی توزیع می‌کند. 

رییس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی افزود: دفاع مقدس برای ما یک حیثیت ملی است و معارف آن باید همیشه پر تلالو و درخشان باشد و برای شناساندن آن، به پژوهش‌هایی در سطح کلان، نوآوری، خلاقیت و مدیریت و از همه مهم تر اهتمام و غیرت نیازمندیم. 

محمدیان از تولید کتاب‌های زنان برجسته حاضر در دوران دفاع مقدس خبر داد و گفت: دانش‌آموزان دختر بايد از هویت دختر بودن خود اظهار رضایت کنند و بتوانند به زنان قهرمان آن دوران افتخار کنند. 

وی با اشاره به اینکه گنجینه‌های جنگ مانند منابع زیرزمینی سرمایه است، اظهار كرد: این سرمایه متعلق به همه نسل‌ها است و برای بهره وری بیشتر، نیازمند فراوری و فرآورده شدن است./

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها