جمعه ۱۶ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۳:۱۳
«در جستجوی حسن» و «دختر بخت» در نمایشگاه کتاب

چاپ هشتم رمان «دختر بخت» اثر ایزابل آلنده و چاپ سوم رمان «در جستجوی حسن» اثر ترنس وارد در نمایشگاه کتاب تهران توزیع می‌شوند.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، چاپ اول ترجمه امرایی از رمان «دختر بخت» نخستین بار در سال 1379 منتشر شد. «دختر بخت» توسط عبدالله کوثری نیز به فارسی نیز ترجمه شده‌است.

آلنده روزنامه‌نگار و نویسنده ۶۶ ساله آمریکای لاتین است که همانند بسیاری از نویسندگان این خطه نوشته‌های خود را در سبک «رئالیسم جادویی» خلق می‌کند. او عموزاده سالوادور آلنده، رییس جمهور مخلوع شیلی است که در سال ۱۹۷۳ در کودتایی با حمایت سازمان جاسوسی آمریکا از قدرت کنار گذاشته شد. 

در توضیح این کتاب آمده است: «ايزابل آلنده در پرو به دنيا آمده است و در شيلی بزرگ شده، شهرت آلنده در نخستين نگاه شايد به سرگذشت غمبار دموکراسی سرنگون شده شيلی و روی کار آمدن حکومت نظاميان، تبعيد، اعدام و شکنجه گره خورده باشد، اما در اصل سوای چنين روابطی، آلنده نويسنده‌ای قدر است که در همه زمينه‌های داستان و رمان بضاعت خود را به نمايش گذاشته.»
 
چاپ جدید این کتاب تا نمایشگاه کتاب تهران در سال 1393 در 431 صفحه و به بهای 17 هزار تومان از سوی کتابسرای تندیس راهی کتابفروشی‌ها خواهد شد.
 
«خانه ارواح»، «نقش رنگ باخته»، «تصویر کهنه»، «شهر جانوران»، «اینس در جان من»، «الوالونا» و «از عشق و سايه‌ها»، «پائولينا» و «اشباح مه» برخی از ترجمه‌های منتشر شده از  آلنده هستند.

«در جستجوی حسن» برای سومین بار

ترجمه امرایی از کتاب «در جستجوی حسن» نوشته ترنس وارد نیز به چاپ سوم رسیده است؛ اثری که در سال 1382 با ترجمه مریم ایزدی و غلامحسین جنتی‌عطایی منتشر شده بود. 

«در جستجوی حسن» داستان زندگی مردی تبعه آمریکا به نام «وارد» است که برای انجام ماموریت به عنوان مشاور شرکت نفت به همراه خانواده‌اش به ایران می‌آید و فردی به نام حسن را استخدام می‌کند که آشپزی و کارهای منزل را انجام دهد. حسن در طول پنج سال اقامت آن‌ها در ایران، برای چهار فرزند خانواده داستان‌هایی از شاهنامه و هزار و یک شب تعریف می‌کند و از آداب و رسوم ایرانی‌ها سخن می‌گوید.

اعضای این خانواده بعد از پنج سال به کشورشان باز می‌گردند اما همیشه نگران سرنوشت حسن هستند تا این‌که به جست‌وجوی وی خود را به ایران می‌رسانند. این کتاب روایت همین دوری و جست‌وجو برای یافتن مردی است که بخشی از خاطرات روزهای غربت اعضای یک خانواده را رقم زده است. 

چاپ سوم «در جستجوی حسن» اثر ترنس وارد با ترجمه مشترک اسدالله امرایی و مهسا ملک مرزبان در 423 صفحه از سوی «کتابسرای تندیس» منتشر شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها