یکشنبه ۱۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۲:۴۱
موج‌ها و کوسه‌ها به نداجا رسید/ گل‌های کاغذی به داستان انقلاب رفت

محمدعلی گودینی کتاب «موج‌ها و کوسه‌های خلیج فارس» را برای بازنگری علمی به دفتر پژوهش‌های نظری و مطالعات راهبردی نداجا و «گل‌های کاغذی» را برای داوری به ششمین جشنواره داستان انقلاب سپرد.

محمدعلی گودینی به خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، گفت: در کتابی به نام «گل‌های کاغذی» برای نخستین‌بار به موضوعی مستند در سال‌های پیش از انقلاب اسلامی پرداختم.

وی درباره محتوای «گل‌های کاغذی» توضیح داد: این داستان به ماجرای نصب تابلویی بر سر در ورودی کلوپ مهندسان انگلیسی شرکت نفت که روی آن نوشته بود: «ورود ایرانی و سگ ممنوع!» مربوط می‌شود. دو نوجوان 17 و 18 ساله که پدرشان در شرکت نفت کار می‌کند، می‌کوشند پس از گرفتن دیپلم در شرکت نفت مشغول به کار شوند و جای انگلیسی‌ها در شرکت نفت کار کنند
.
گودینی که این رمان را در 95 صفحه و برای نوجوانان تالیف کرده، با تاکید بر اهمیت برپایی داستان انقلاب گفت: داستان «گل‌های کاغذی» را برای قضاوت در اختیار دبیرخانه ششمین جشنواره داستان انقلاب قرار داده است.

آیین پایانی ششمین جشنواره داستان انقلاب، 28 بهمن 92 در حوزه هنری انقلاب اسلامی برگزار می‌شود.

وی همچنین گفت: کتاب «موج‌ها و کوسه‌های خلیج فارس» را هم برای بازنگری علمی به مرکز پژوهش‌های نظری و مطالعات راهبردی نیروی دریایی سپرده‌ام.

گودینی پیش از این درباره این کتاب به ایبنا گفته بود: در «موج‌ها و کوسه‌های خلیج فارس» به شرح عملیات‌ مختلف از جمله ماجرای پیکان، جوشن، سهند و حتی هدف قرار دادن هواپیمای مسافربری ایرانی از سوی آمریکا در قالب داستان پرداخته‌ام. کتاب دارای چهار فصل است که سه فصل آن در قالب بخش «عرشه» بیان شده‌است و یک فصل آن «عمق» نام دارد.

وی در باره محتوای «موج‌ها و کوسه‌های خلیج فارس» ادامه داد: این کتاب درباره ماجرای گروهی از دانشجویان روایت شده است که به بازدید از محل درگیری ناوچه پیکان در عملیات موفق مروارید می‌روند. در این دیدار، ناخدا‌ها و افسران شهید نیروی دریایی به شکل فراواقعی در مقابل آن‌‌ها ظاهر و نکاتی را درباره نحوه اجرای عملیات‌ مختلف به دانشجویان یادآور می‌شوند.

گودینی تصریح کرد: در این کتاب شرح عملیات‌ مختلف از جمله ماجرای پیکان، جوشن، سهند و حتی هدف قرار دادن هواپیمای مسافربری ایرانی از سوی آمریکا را در قالب داستان نوشته‌ام.

وی که در این کتاب حدود 200 بار نام خلیج فارس را با هدف تاکید بر نام صحیح این خلیج برده است، قرار بود آن را به جشنواره دو سالانه خلیج فارس برساند اما به دلیل ضرورت بازنگری علمی اثر، این امر به تعویق افتاد.


محمد‌علی گودینی در سال 1335 در شهر كنگاور متولد شد. از سیزده سالگی در تهران زندگی می‌کند. وی دارای دیپلم تجربی بوده و در دو نشریه نیز مسوول صفحه ادبی بود. از آثار او، «داستان صعود»، در دومین دوره مسابقات بنیاد جانبازان رتبه دوم و داستان «آجر بهمنی» در سومین دوره همین مسابقات رتبه سوم را به‌دست آورده‌است. «لبخند تلخ» گودینی در مسابقات قلم زرین جزو پنج اثر نخست انتخاب شده و داستان «شیرین» در دوره دوم جایزه عذرا رتبه دوم و «نورد یكی است» در نخستین دوره مسابقات ادبی كارفرمایان و كارگران رتبه سوم را به‌دست آورده‌است. کتاب «تالار پذیرایی پایتخت» وی هم در جشنواره داستان انقلاب مورد قدردانی قرار گرفت. این کتاب برگزیده جایزه کتاب فصل، در سومین دوره جایزه جلال هم قدردانی شد.

یك مشت خاك (داستان نوجوانان)، گوی نان (داستان نوجوانان، زیر چاپ)، لبخند تلخ، دستی در آسمان، راز عمارت متروك (رمان)، نورد یكی است (مجموعه داستان)، سیلاب (مجموعه داستان) ، تالار پذیرایی پایتخت (رمان) برخی آثار این نویسنده حوزه دفاع مقدس‌اند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها