یکشنبه ۱۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۲:۴۷
«زیست‌فناوری غذایی» در بازار کتاب

کتاب «زیست‌فناوری غذایی» اثر ایران عالم‌زاده، از سوی موسسه انتشارات علمی دانشگاه صنعتی شریف راهی بازار نشر شد.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، کتاب «زیست‌فناوری غذایی» در 10 فصل مباحثی را درباره زیست‌فناوری در صنعت غذا مطرح کرده است. این اثر، فرآیندهای بالادستی و پایین‌دستی که موجب بهبود کیفیت فرآیند صنعتی، تولید فرآورده‌های جدید و نوآوری در زیست‌فناوری غذایی است را مورد بررسی قرار می‌دهد.

کتاب «زیست‌فناوری غذایی» با توجه به جدید بودن این فناوری در کشور و محدودیت مراجع، همچنین توسعه این رشته در دانشگاه‌ها و تدریس دروس مرتبط با زیست‌فناوری در دانشکده‌های فنی و مهندسی، علوم پزشکی و علوم پایه در سال‌های اخیر، می‌تواند جنبه کاربردی در این حوزه داشته باشد.

این اثر، مرجع مناسبی برای دانشجویان مقاطع مختلف تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا به‌شمار می‌آید.

نویسنده در بیان اهمیت نگارش این اث،ر در بخش پیشگفتار چنین آورده است: «زیست‌فناوری در صنعت غذا به تولید فرآیندهایی منتهی می‌شود که جانشین فرآیندهای سنتز شیمیایی و قدیمی‌اند. فرآیندهایی که پایه اصلی آن‌ها مواد طبیعی است و پس از تکمیل فرآیند، فرآورده‌ نیز در گروه مواد طبیعی طبقه‌بندی می‌شود. تاکنون زیست‌فناوری غذایی توانسته است تحولی در صنعت غذا و دارو ایجاد کند. تولید فرآورده‌هایی با حداکثر بازدهی از جمله نوآوری‌های این فرآیند و فناوری است.»

«آشنایی با زیست‌فناوری»، «فرآیندهای تخمیری»، «پلی‌ساکاریدهای جدید و تغییریافته (زیست‌پلیمرها)»، «تولید رنگدانه‌های غذایی به روش زیست‌فناوری»، «تولید اسانس با روش‌های زیست‌فناوری»، «آنزیم‌ها در صنعت قند»، «آنزیم‌ها در صنعت آب میوه و ماء‌الشعیر»، «آنزیم‌ها در صنعت روغن»، «آنزیم‌های کاهنده مسمومیت» و «زیست‌فناوری دارویی» عناوین فصول ده‌گانه این اثر را شامل می‌شوند.

چاپ نخست کتاب «زیست‌فناوری غذایی» با شمارگان یک‌هزار نسخه در 463 صفحه، به بهای 23 هزار تومان از سوی موسسه انتشارات علمی دانشگاه صنعتی شریف منتشر شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها