به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) به نقل از اشپیگل، در هفتهای که گذشت، رمان «بیسوادی که شمردن بلد بود» به قلم یوناس یوناسون در مکان نخست و «گردآورنده رویا» (ترجمه «و کوهها طنینانداز شدند») به قلم خالد حسینی در مکان دوم جای داشتند و در مکان سوم نخستین رمان تازه وارد هفته با عنوان «آوای فاخته» به قلم جیکی رولینگ جای گرفت. این رمان، کمتر از یک ماه پیش در 608 صفحه با ترجمه کریستوف کورتس، کریستوف گولر و ولف برگنر از سوی انتشارات بلن ولت منتشر شدهاست.
ماجرای تازهترین اثر این بانوی نویسنده انگلیسی با یک مرگ آغاز می شود. هنگامی که لولا لاندری مدل مشهور از بالکن پوشیده از برف خانهاش در بخش میفر شهر لندن به پایین سقوط میکند و میمیرد، به سرعت روشن میشود که مرگ او خودکشی بوده و به این ترتیب، پرونده بسته میشود. اما برادر لولا در این مورد مشکوک است و به همین دلیل از یک کارآگاه خصوصی می خواهدحقیقت را در مورد مرگ خواهرش برملا کند.
جی کی رولینگ نویسنده نامدار انگلیسی است که با مجموعه رمانهای «هری پاتر» و داستانهای مدرسه علوم و فنون جادوگری هاگوارتز به شهرت فوقالعادهای دست یافت. وی این رمان را با نام مستعار رابرت گالبرایت منتشر کرده بود اما چندی بعد موضوع اسم مستعار او فاش شد و همین امر فروش این رمان جنایی را چندین برابر کرد.
تازه ترین اثر سباستین فیتسک نویسنده آلمانی با عنوان «نوآه» مشتمل بر 560 صفحه دومین رمان تازه وارد هفته است که در ردیف چهارم جای دارد. ماجرای این کتاب، از این قرار است: او نامش را نمیداند. اصلا خبر ندارد اهل کجاست. نمیتواند به خاطر بیاورد که چگونه به برلین آمدهاست و از چه وقت در خیابان زندگی میکند. بی سرپناهان که او به همراهشان اینطرف و آنطرف می رود، او را «نوآه» مینامند؛ اسمی که روی کف دست او خالکوبی شده است. جستجوی نوآه برای یافتن اصل و نسبش منجر به یک معجزه می شود. معجزه ای برای خودش و برای تمام بشریت، زیرا او رکن اساسی یک توطئه چینی است که زندگی همه انسانهای روی سیاره زمین را تهدید میکند و ده ها هزار تن قربانی آن شده اند.
سباستین فیتسک نویسنده آلمانی متولد 1971 در برلین و نویسنده ستاره کتابهای روانشناختی است. او رمانهای مختلفی همچون «آموک اشپیل»، «کودک»، «روح شکن»، «اسپلیتر» و «کلکسیونر چشم» را به رشته تحریر درآورده و آثارش به 24 زبان برگردان شدهاند. فیتسک از اندکشمار نویسندگان آلمانی است که آثارشان در آمریکا و انگلستان - زادگاه رمانهای هیجانانگیز - به چاپ میرسد.
همچنین پس از رمانهای «او بازگشته است» نوشته تیمور ورمس و «امید» نوشته جوسی آدلر اولسن که خانههای پنجم و ششم را در اختیار گرفته اند، اثری از آلیس مونرو نویسنده برنده نوبل 2013 با عنوان «زندگی عزیز» در مکان هفتم قرار گرفتهاست. این کتاب، مشتمل بر14 داستان از این بانوی نویسنده داستانهای کوتاه است که هایدی سرنینگ آنها را به آلمانی ترجمه کردهاست.
در سه ردیف انتهایی این جدول هم به ترتیب رمانهای «اغما» نوشته جو نسبو، «ستایش پانم. خشم آتشین» نوشته سوزان کالینز و «دکتر اسلیپ» نوشته استفن کینگ جای گرفتهاند.
یکشنبه ۸ دی ۱۳۹۲ - ۱۳:۳۵
نظر شما