سه‌شنبه ۳ دی ۱۳۹۲ - ۱۵:۳۹
تبدیل داستان هفت صفحه‌ای به رمان هفت جلدی

عزت‌الله الوندی، مدیر بخش کودک و نوجوان حوزه هنری از انتشار جلد اول کتاب «اسمت چیه؟ تربچه» توسط سوره مهر تاپایان سال جاری خبر داد.-

مدیر بخش کودک و نوجوان حوزه هنری در گفت وگو با خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، از انتشار جدیدترین رمان طنزش در حوزه کودک و نوجوان به‌نام «اسمت چیه؟ تربچه» خبر داد و گفت: نخستین باری که این کتاب را نوشتم هفت صفحه بود اما گم شد و من مجبور شدم آن را دوباره بنویسم که بعد از بازنویسی 10 صفحه شد. سپس داستان را برای یکی از دوستانم خواندم، نظر او این بود که داستان بسیار جذاب است و انتظار داشته ادامه داشته باشد، در نتیجه به آن افزودم تا اینکه 25 صفحه شد. سپس بنابر پیشنهاد یکی از همکارانم تصمیم گرفتم این داستان را تبدیل به یک رمان کنم.

عزت‌الله الوندی ادامه داد:رمان «اسمت چیه؟ تربچه» در قالب 84 صفحه آماده چاپ است و بنا بر پیشنهاد ناشر، قرار شده این رمان تبدیل به یک مجموعه هفت جلدی شود و در حال حاضر مشغول نوشتن جلد دوم آن هستم. 

الوندی تصریح کرد: در ابتدا قصد نداشتم که رمان طنز بنویسم، اما گفت‌وگوهایی که بین شخصیت‌های داستان پیش می‌آید ناخودآگاه داستان را تبدیل به طنز می‌کند. 

وی درباره روایت داستان گفت: در این رمان «پوریا» نوجوانی 13 ساله است که با دو موجود عجیب و غریب آشنا می‌شود. این موجودات در طی یک سری اتفاقات پوریا را به سرزمینی خیالی می‌برند و ماجراهایی که در سرزمین واقعی برای موجودات خیالی رخ داده است یا رخ می‌دهد در این داستان به تصویر کشیده شده است.

این نویسنده کودک و نوجوان با اشاره به این‌که تصویرگری این کتاب توسط ابراهیم کاشانی انجام می‌شود، یادآور شد: در حوزه کودک و نوجوان به همان اندازه که محتوای قصه اهمیت دارد، تصویرگری آن هم بسیار مهم است و می‌تواند تاثیرگذار باشد. 

وی افزود: یک قصه می‌تواند بی‌نهایت مخاطب داشته باشد که هر کدام ذهنیت و چشم‌انداز خاص خود را دارند، بنابراین تصویرگر می‌تواند با استفاده از تصاویر مناسب ذهنیت مخاطب را به سمتی سوق دهد که در آن فضا داستان روایت می‌شود و به این ترتیب بر تاثیرگذاری قصه بیفزاید.
 
عزت‌الله الوندی، نويسنده كودك و نوجوان، داستان‌نويس و شاعر متولد سال 1353 تويسركان و فارغ‌التحصيل رشته ادبيات فارسی است. وی كار نويسندگی را به صورت حرفه‌‌ای از سال 76 با چاپ كتاب «فردوسی» آغاز كرده است. از  آثار ديگر او می‌توان به «مردی كه در بالش من راه می‌رود»، «پشت شيشه هاي مات»، «دوباره برمی‌گردی مرد باراني»، «ايوان بهار»، «جان پاتيس»، «داراب‌نامه»، «تپه‌‌هاي بي‌مهتاب»، و «دیو کوچولو بچه آدم» اشاره کرد.

خبرنگار: مریم معمار

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها