به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، فریبا کیا اظهار کرد: هم اکنون 123 داور در رشتههای تخصصی، به داوری آثار ارسال شده به جشنواره مشغول هستند که بیشتر این داوران از کارشناسان تالیف هستند و همچنین در میان آنها نیروهای آموزش و پرورش و استادان دانشگاه نیز برای داوری آثار حضور دارند.
کیا با اشاره به شاخصهای مد نظر برای داوری آثار، بیان کرد: در بخشی از این جشنواره شاخصهای عمومی مورد توجه قرار میگیرد که این شاخصها در مورد اکثر کتابها مشترک است؛ بهعنوان مثال کتابها باید مرتبط با برنامههای درسی دانشآموزان و حاوی خلاقیت و نوآوری باشد. همچنین در توليد آثار آموزشی باید صحت و دقت علمی مطالب و نياز مخاطبان مورد توجه قرار گیرد.
وی ادامه داد: در بررسی کتابهای آموزشی، ویژگیهای تخصصی نیز مد نظر قرار میگیرد و با توجه به اهدافی که هر کتاب با خود همراه دارد، به ارزیابی آثار پرداخته میشود.
بر این اساس، گروههای حاضر در این دوره از جشنواره کتابهای کمک آموزشی رشد شامل گروههای آموزش و پرورش كودكان استثنايي، اقتصاد، حسابداري و بازرگاني، برق، بهداشت و كودكياري، پيش دبستاني، تاريخ، تربيت بدني، تفكر ـ پژوهش و سبك زندگي، جغرافيا، ديني و قرآن، روانشناسي، رياضي، زبان خارجي، زبان عربي، زبان و ادبيات فارسي، زمين شناسي، زيست شناسي، شيمي، علوم تجربي، علوم تربيتي، فلسفه و منطق، فيزيك، كار و فناوري و رايانه، كتابهاي مرجع، كشاورزي، طراحي و نقاشي، گرافيك و عكس، مديريت خانواده، مطالعات اجتماعي- علوم اجتماعي، معماري و نقشهكشي، مكانيك، مواد، موسيقي، نمايش و انيميشن و هنر عمومي هستند.
دوشنبه ۲۵ آذر ۱۳۹۲ - ۱۱:۰۲
نظر شما