به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، اکبرپور، نویسنده کتاب گفت: این کتاب به طور کلی به تعریف و بررسی مدیریت فیلمبرداری و تصویربرداری میپردازد و به طور اصولی و علمی این شغلهای مهم سینما را معرفی میکند.
وی افزود: در کشور ما هنوز مفهوم مدیر فیلمبرداری جا نیفتاده و کتابی نیز درباره آن وجود ندارد. عمده منابع فیلمبرداری در بازار کتابهای هنری، ترجمهای هستند که مدت زمان زیادی از انتشار آنها گذشته و امروزه دیگر کارآیی چندانی ندارند.
این مولف و مدرس حوزه سینما در ادامه با اشاره به این نکته که کتابهای معدود تالیفی در حوزه فیلمبرداری، محتوای درست و علمی ندارند، گفت: در کتابهای درسی دانشگاهی در حوزه سینما، کمبود منبع درست و روزآمد در موضوع فیلمبرداری و تصویربرداری دیده میشد و بر حسب این ضرورت، این پژوهش را شروع کردم.
اکبرپور در پایان اظهار کرد: کتاب قبلی من «صنعتی سازی سینمای ایران» نام داشت که در بیست و دومین جشنواره کتاب سال دانشجویی در آبانماه گذشته (1392) در بخش تالیف به عنوان اثر شایسته قدردانی شناخته شد. در شگفتم که چرا در این چند دوره اخیر جشنواره کتابهای تالیفی بهعنوان اثر برگزیده معرفی نشده و فقط شایسته قدردانی شناخته میشوند.
علیرضا اکبرپور دارای مدرک کارشناسی ارشد سینماست و هماکنون در دانشگاه علمی و کاربردی به تدریس این رشته اشتغال دارد.
با قلم اکبرپور پیشتر کتابهای «آسیب شناسی متن در سینمای ایران» و «صنعتی سازی سینمای ایران» منتشر شدهاند.
یکشنبه ۲۴ آذر ۱۳۹۲ - ۱۲:۵۹
نظر شما