دکتر مانوئل کاستلز، استاد ارتباطات دانشگاه کالیفرنیای جنوبی در پیامی با عنوان «روشنفکر در علوم ارتباطات» تاثر خود را به دلیل درگذشت دکتر معتمدنژاد اعلام کرده و نوشته است که نظریهها، آموزهها و یادمان او در اذهان نسل جوان زنده خواهد ماند.
از دیگر افرادی که در این کتاب یادداشت نوشتهاند میتوان به دکتر مهدی محسنیانراد، حسین افخمی، محمدمهدی فرقانی، پرویز پیران، جواد قاسمی، علی ربیعی، حسین بصیریان جهرمی، امیدعلی مسعودی، غلامرضا آذری، ناصر بزرگمهر، علیرضا حسینی پاکدهی و... اشاره کرد.
در صفحاتی از این کتاب سید فرید قاسمی، در یادداشتی سالنگار زندگی دکتر کاظم معتمدنژاد را نوشته است، در این صفحات میخوانیم: «این سالنگار در سال 1383 برای ویژهنامه بزرگداشت دکتر معتمدنژاد تدوین شده و روزآمدسازی شده و رویدادهای 9 سال اخیر زندگی پدر علم ارتباطات ایران نیز به آن افزوده شده است.»
علیرضا دهقان، اعظم راودراد، ابراهیم رستمیانمقدم، دکتر مجید رضائیان، مهرنوش جعفری، امیرهوشنگ عباسزاده، دکتر علیاکبر قاضیزاده، مهدخت بروجردی علوی، وحید معتمدنژاد (برادر استاد) و احمد میرعابدینی نیز در این کتاب یادداشت نوشتهاند.
«روزنامهنگاری امروز ایران، با ضرورتهای زمان انطباق ندارد» نیز گفتوگوی مهدی محسنیانراد با استاد است. همچنین پروفسور یحیی کمالیپور، مدیر گروه ارتباطات و هنرهای خلاق و مدیر مرکز مطالعات جهانی در دانشگاه پوردو کالومت، هاموند و ایدندیانا در ایالات متحده امریکا در گفتوگویی تشریحی، دکتر معتمدنژاد را پیشگام دفاع از آزادی بیان و رسانهها دانسته است.
فصل پایانی این کتاب نیز گزارش تصویری مراسم تشییع پیکر دکتر کاظم معتمدنژاد شنبه 16 آذرماه است.
کتاب «فرزانه فروتن» در شمارگان دو هزار نسخه، زیر نظر پژمان موسوی، دبیر اجرایی، داوود زارعیان و دکتر هادی خانیکی، دبیر علمی همایش بزرگداشت معتمدنژاد منتشر شده است.
نظر شما