دوشنبه ۱۸ آذر ۱۳۹۲ - ۱۳:۰۲
جامعه‌شناسان از تنگنای ازدواج در ایران می‌گویند

سیده فاطمه محبی در کتاب «جامعه‌شناسی تنگنای ازدواج در ایران» با تاملی بر موانع ازدواج دختران دانشجو و ارایه راهکارها به ابعاد جدید پدیده ازدواج و مسایل و مشکلات آن پرداخته است.-

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، اثر حاضر به موضوعاتی چون مفهوم ازدواج، آثار و ابعاد ازدواج، تاثیر ازدواج در دوران دانشجویی، اثرات تاخیر در ازدواج، پیشینه پژوهش در خارج از ایران، پیشینه پژوهش در ایران، رهیافت و تئوری‌های نظری، روش تحقیق، نتایج توصیفی، نتایج سوالات بسته تحقیق، نتایج سوالات باز تحقیق و تبیین جامعه‌شناختی موانع ازدواج می‌پردازد.

مخاطبان کتاب جامعه‌شناسی تنگنای ازدواج در ایران با مضامینی مانند گسترش ارزش‌های مادی، تفاوت نسل‌ها، اعتقاد به داشتن زندگی آزاد، افزایش آسیب‌‌های اجتماعی، رهیافت روان‌شناختی، رویکرد جریان زندگی، نظریه مبادله، کسب اعتبار اجتماعی، تئوری مطلوبیت، موانع ازدواج دانشجویی، ایده همتا همسری، کاهش ارتکاب به جرم و افزایش سخاوت و نوع‌دوستی آشنا می‌شوند.

در بخشی از این کتاب نوشته شده است: «یکی از مشکلات جامعه‌ کنونی ایران افزایش میزان تجرد قطعی میان افراد است. این امر علل مختلف دارد و رفع این مشکل، به راهکارهای متفاوتی متناسب با جنسیت، سن، فرهنگ منطقه‌ای، ویژگی تحصیلی یا شغلی نیاز دارد. در این کتاب بر اساس پژهش‌های میدانی، کتابخانه‌ای، عمده‌ موانع ازدواج جوانان خصوصا دختران دانشجو مورد بررسی قرار گرفته و راهکارهای متعددی جهت رفع این موانع پیشنهاد شده است.»

نخستین چاپ کتاب جامعه‌شناسی تنگنای ازدواج در ایران؛ تاملی بر موانع ازدواج دختران دانشجو و ارایه راهکارها با شمارگان 500 نسخه، در 168 صفحه، به بهای 39 هزار ريال به تازگی از سوی دفتر نشر معارف راهی بازار کتاب شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط