چهارشنبه ۶ آذر ۱۳۹۲ - ۰۸:۵۴
نویسندگان ممنوع‌القلم را سریع‌القلم کردیم

دکتر حسن روحانی، رییس جمهوری کشورمان در نخستین گزارش خود پس از 100 روز از تصدی این پست، گفت: در برخی مقاطع بی‌اعتمادی زیادی به هنرمندان شد اما باید به نویسندگان و هنرمندان اعتماد کنیم. خیلی از نویسندگان ممنوع القلم شده بودند و ما آن‌ها را سریع القلم کردیم تا در چارچوب قانون هر چه می‌خواهند بنویسند.-

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، شب گذشته (5 آذرماه) دکتر حسن روحانی، ریس جمهوری کشورمان پس از 100 روز به دست گرفتن سکان اداره کشور در شبکه یک سیما حضور یافت و به پرسش‌های مجریان صدا و سیما در حوزه‌های سیاسی، اقتصادی و فرهنگی پاسخ گفت.

باید به هنرمندان و نویسندگان اعتماد کنیم

دکتر روحانی با اشاره به جلب اعتماد فرهنگیان گفت: در برخی مقاطع گروهی به هنرمندان ما بی‌اعتماد بودند در حالی که باید به صاحبان فرهنگ اعتماد کنیم. صاحبان فرهنگ فرهیختگان و بزرگان ما هستند.

وی افزود: در همین 100 روزه بسیاری از کتاب‌هایی را که جلو انتشار آن‌ها گرفته شده بود آزاد کردیم. خیلی از نویسندگان ممنوع القلم شده بودند و ما آن‌ها را سریع‌القلم کردیم تا در چارچوب قانون هر چه می‌خواهند بنویسند. خود نویسندگان اهل این کشور هستند. آن‌ها وطن دوست هستند و پایبند به این کشور هستند.

زُدایش فضای امنیتی از حوزه فرهنگ

رییس جمهوری منتخب ملت با اشاره به از بین بردن فضای امنیتی از حوزه فرهنگ گفت:‌ بسیاری از کتاب‌ها و فیلم‌ها به دلیل مقررات دست و پاگیر فرصتی برای حضور نداشتند. باید فضای امنیتی را از فرهنگ و هنر کنار بزنیم و گام به گام به این سمت برویم که کالاهای فرهنگی را اقتصادی کنیم. دولت معتقد است که هیچ فیلتری بهتر از افکار عمومی مردم نیست.

وی افزود: من معتقد به بی‌قانونی در امور فرهنگی نیستم اما باید قانون شفاف داشته باشیم و مداخلات دولت هم باید به حداقل برسد. ما باید به انجمن‌های فرهنگی و صنفی اعتماد کنیم زیرا صلاحیت آن‌ها از بسیاری از کارمندان دولتی که در این زمینه دخالت می‌کنند، بیشتر است. 

آشتی با هنرمندان و اهالی فرهنگ

دکتر روحانی همچنین از آشتی دولت با هنرمندان در دوره جدید خبر داد و گفت: این دولت دنبال آشتی است و می‌خواهد با همه آشتی کند. دولت در گذشته با کارشناسان فاصله گرفته بود و سازمان برنامه و بودجه بسته شد اما ما می‌خواهیم این قفل را باز کنیم. کارشناسان باید بیایند. ما می‌خواهیم با اصحاب فرهنگ آشتی کنیم و این دولت تا به امروز با آن‌ها آشتی کرده است. فضای فرهنگی کاملا با دیروز متفاوت است. ما می‌خواهیم با همه دانشجویان آشتی کنیم. آن‌‌ها عزیزان ما هستند.

وی در انتهای صحبت‌های خود درباره مسایل فرهنگی به توزیع امکانات در این حوزه پرداخت و گفت: ما باید یک فضای رقابتی خوب در فرهنگ ایجاد کنیم. مردم ما نیازمند کالای خوب فرهنگی هستند زیرا کالای فرهنگی غذای روح مردم است. ما تلاش می‌کنیم به طور عادلانه در عرصه فرهنگی به توزیع بودجه بپردازیم و از دخالت فرهنگی جلوگیری کنیم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها