وی نام این کتاب را تلفیقی از نام دو داستان کوتاه این کتاب با عنوانهای «تشویش» و «امروز را مطمئن نیستم» دانست و درباره دلیل برگزیدن چنین نامی برای کتاب اظهار کرد: فضای موجود در کلیت مطالب کتاب همین حس را القا میکند؛ نوعی احساس روزمرگی و دوگانگی انسانها.
این داستاننویس 19 ساله درباره دلیل پرداختن به موضوع انقلاب و دفاع مقدس گفت: انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی دو رویداد مهم تاریخ کشورمان هستند. از چنین وقایع تاریخی نمیتوان غافل شد و نسبت به آنها بیتفاوت بود.
خسروشاهی در پاسخ به این سوال که چگونه با وجود درک نکردن هیچ کدام از رویدادهای انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی عراق علیه ایران، داستانهایی با چنین مضامینی نوشتهاید؟ توضیح داد: تماشای مستندهایی درباره دفاع مقدس و انقلاب اسلامی، به ویژه فضایی که در مستندهای مجموعه «روایت فتح» وجود دارد، کمک بسیاری به خلق داستانهایم در این حوزهها کرد.
وی ادامه داد: این مستندها نشان میدادند که چگونه انسانها به ناگاه متحول شدند و پلههای ترقی روح را به سرعت پیمودند. متاسفانه نتوانستهایم چنین واقعیتهایی را به درستی در قالب فیلمهای سینمایی و داستانی منعکس کنیم.
این داستاننویس جوان با اشاره به داستانی از کتاب «تشویش یا امروز را مطمئن نیستم» به نام «منتظرم بمان» که در آن ماجرای یک انسان معمولی را روایت کرده است، گفت: شخصیت اصلی داستان فردی است که تحت تاثیر شخصیت امام خمینی(ره) روش زندگیاش تغییر میکند و پس از حضور در جبهههای جنگ تحمیلی، به شهادت میرسد.
خسروشاهی تالیف کتاب «تشویش یا امروز را مطمئن نیستم» را آغاز راه نویسندگیاش دانست و افزود: این کتاب در قالب مجموعه «روایتی دیگر» و در حدود 110 صفحه، قطع پالتویی، از سوی انتشارات امیرکبیر به چاپ میرسد.
نظر شما