این کتاب به قلم مرضیه شهلایی در هشت فصلِ ولایتمداری، عدالتمحوری، تکلیفگرایی، جهادیبودن، انقلابیبودن، مردمیبودن، تحولگرایی و بصیرت، زندگینامه شهید ابراهیمعلی معصومی را بیان میکند.
«اسوههای فرهنگ پاسداری؛ عروج از کانیمانگا»، مصور و با بهرهگیری از 22 منبع نوشته شده است. وصیتنامههای شهید در سر پل ذهاب، مریوان و وصیتنامه وی در سال 1361 بخشی از منابع کتابند. کتابهایی مانند «تنبیه متجاوز»، «عاشورا و عبرتها» و «پاسخ به شبهاتی پیرامون ولایت فقیه» و نوار مصاحبه رادیویی با شهید معصومی قبل از مرحله سوم عملیات کربلای 4 نیز بخش دیگری از منابع کتاب «اسوههای فرهنگ پاسداری؛ عروج از کانی مانگا» را شامل میشوند.
در صفحه 110 کتاب میخوانیم: «در مسجد جنبش، شور و هیجانی خاص حاکم است. از سکون و رخوت خبری نیست، نماز به پایان رسیده است، ولی نمازگزاران هریک در گروههای چندنفری با هم گفتو گو میکنند، سخن نقل به نقل و دهان به دهان میگردد و بازگو میشود، همه از روحالله و قیام او میگویند، گویی موج انقلاب میانشان جریان پیدا کرده و آنان را به تکاپو وا داشته است. ابراهیمعلی هم همپای مردم خود را در مسیر امواج نرم و آرام دریایی قرار داده است، امواجی که آرامش قبل از طوفان را خبر میدهد، طوفان انقلابی که به زودی پایههای ظلم ستمشاهی را به لرزه در خواهد آورد و کشتی پوسیده خاندان پهلوی را در هم فرو خواهد کوبید.»
«اسوههای فرهنگ پاسداری؛ عروج از کانیمانگا» را انتشارات باقرالعلوم با همکاری سپاه محمدرسولالله تهران بزرگ، در 188 صفحه، با شمارگان سههزار و پانصد نسخه، در قطع رقعی، مصور، رنگی و به بهای 22 هزار و 700 ریال منتشر کرده است.
نظر شما