به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، چارئی گفت: این کتاب حاصل سالها تحقیق و تدریس من در دانشگاههای مختلف در درس تایپوگرافی است. مباحث آموزشی و تئوریک کتاب، کار من و تمام تصاویر و نمونه آثار درج شده، اثر دانشجویان من در دانشکدههای مختلف است.
وی افزود: عموم کتابهایی که در این موضوع منتشر شدهاند، دارای تصاویر آرشیوی تقریبا یکسان و مشابه هستند، اما در این کتاب آثار کاملا متفاوتی گنجانده شدهاست. ضمن اینکه در ذیل هر اثر، نام طراح، سال آفرینش اثر و همچنین دانشکدهای که اثر در آنجا طراحی شده، به چاپ رسیدهاست.
این مدرس گرافیک، همچنین اظهار کرد: واژه فارسی که بتواند معادل لغت «تایپوگرافی» باشد و مفهوم آن را برساند، وجود ندارد. لازم به ذکر است که برخی واژه «حروف نگاری» را به جای تایپوگرافی به کار میبرند، که به نظر من اشتباه است.
چارئی در پایان گفت: این روزها نیز دو کتاب «نشانه سازی» و «آموزش مسکات» را آماده انتشار میکنم. مسکات پدیدهای نو در گرافیک ایران است.
کتاب «خلاقیت در تایپوگرافی» نوشته عبدالرضا چرائی با شمارگان دو هزار نسخه، 120 صفحه و قیمت 25 هزار تومان از سوی انتشارات فرهنگسرای میردشتی روانه کتابفروشیها شدهاست.
عبدالرضا چارئی، عضو هیات علمی دانشکده هنر دانشگاه شاهد است.
داوری چند جشنواره هنرهای تجسمی و تالیف و انتشار مقالههای تخصصی در این حوزه از جمله سوابق حرفهای چارئی است.
دوشنبه ۲۰ آبان ۱۳۹۲ - ۱۱:۴۶
نظر شما