یکشنبه ۲۶ آبان ۱۳۹۲ - ۱۰:۱۱
کتابی که یک رژیم غذایی متعادل و سالم را آموزش می‌دهد

کتاب تغذیه «ابرغذاها» از برنت اگین و شرین جت‌ویگ با ترجمه سارا کاظمی‌منش از سوی انتشارات آوند دانش وارد بازار نشر شد.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)،منظور از «ابرغذاها» در این کتاب، غذاهایی هستند که در بهبود وضع سلامت و پیشگیری از بیماری‌ها، در ایجاد یک رژیم غذایی متعادل و مغذی جایگاه بسیار ویژه‌ای دارند.
 
این کتاب در یک مقدمه و هفت فصل با عناوین «قدردانی از شگفتی‌های جاودانه ابرغذاها»، «راه‌دادن ابرغذاها به زندگی‌تان»، «جداکردن بهترین‌های ابرغذاها»، « متحول کردن غذاها به کمک ابرغذاها»، «زندگی گیاهی به مفهوم مثبت آن»، «صبحانه، میان‌وعده، پیش‌غذا و دسرهای ابرغذایی» و «ابرغذاها در غذاهای اصلی، سالادها و غیره» تنظیم شده است. 

نویسندگان این کتاب در مقدمه کتاب آورده‌اند: «در این اثر قطعا چیزی فراتر از فهرست غذاهای سالم به شما ارایه خواهیم کرد. در این میان برایتان توضیح می‌دهیم از افزودن ابرغذاها به رژیم غذایی‌تان بهره ببرید و توصیه‌ها و دستورالعمل‌هایی برای خرید این نوع خوراکی‌ها نیز در اختیارتان خواهیم گذاشت. سپس به شما خواهیم گفت چطور باید آن‌ها را آماده کنید که خواص خود را از دست ندهد و در عین حال کاملا لذیذ باشند». 

با وجود اسامی خارجی غذاها در این کتاب مانند گرانولای خانگی، اسموتی، پارفه ماست و میوه به نظرمی‌رسد این اثر توانسته است در آشتی‌دادن غذاهای سنتی و مدرن موفق باشد و تصور پیوند غذاهای مدرن را با فست‌فودها و غذاهای آماده ناسالم برهم زند. همچنین ترکیبات غذایی در این اثر مانند ماست و میوه، شیر و توت‌فرنگی و یا سیب و کره مغز بادام به‌گونه‌ای است که می‌تواند نوعی تنوع در ذایقه ایرانی ایجاد کند. 

در پشت جلد این کتاب آمده است: «آیا می‌خواهید رژیم غذایی سالم‌تری داشته باشید، وزن کم کنید و با بیماری‌ها بجنگید؟ ابرغذاها این امکانات را به شما خواهند داد. این کتاب راهنمای ساده همه چیزهایی را که در این‌باره باید بدانید صمیمانه در اختیارتان قرار می‌دهد؛ اینکه چرا به ابرغذاها نیاز دارید، این خوراکی‌ها از نظر علمی چه خواصی دارد و چگونه می‌شود آماده‌شان کرد و از خوردنشان لذت برد». 

همچنین در پشت جلد در مورد نویسندگان این کتاب نوشته شده است: «دکتر برنت آگین» پزشک عمومی خانواده است و روی طب تندرستی، عادات غذایی،‌تغذیه و بهبود وضع سلامت کار می‌کند. به عنوان مدیر بخش پزشکی یک کلینیک تخصصی کاهش وزن و خدمات طبی لیزر، او درباره سلامت، تناسب اندام و مسایل مربوط به سن به بیماران مشاوره می‌دهد. و «شرین جت‌ویگ»، کارشناس ارشد و نویسنده مطالب سلامت و تغذیه است که در ارایه مشاوره تغذیه و رژیم غذایی، دو دهه تجربه دارد. 

کتاب «ابرغذاها» از برنت اگین و شرین جت‌ویگ با ترجمه سارا کاظمی‌منش، با شمارگان 2هزار نسخه، به بهای 7هزار تومان، در 131 صفحه از سوی انتشارات آوند دانش وارد بازار نشر شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها