یکشنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۲ - ۱۴:۴۳
ادبيات مقاومت ابزاري براي تعليم و تربيت است

مدیر اطلاع‌رسانی اداره روابط عمومی و انتشارات سپاه پاسداران انقلاب اسلامي با بیان این‌که ارزشمندترين و اصيل‌ترين آموزه‌هاي قرآن كريم درباره ادبيات مقاومت ديده مي‌شود، گفت: ادبيات مقاومت را مي‌توان ابزاري براي تعليم و تربيت دانست كه لازمه همه جوامع بشري است و به قشر ویژه‌ای منسوب نمی‌شود.-

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) یدالله ربیعی در گفت‌وگو با ستاد خبري دومين جشنواره كتاب سال مقاومت بين‌الملل اسلامي (جايزه شهيد آويني)، اظهار كرد: دسترسي به منابع مرتبط با موضوع فرهنگ مقاومت و پايداري به سختي صورت مي‌گيرد. بنابراین، نويسندگان و پژوهشگران متخصص بايد برای تولید آثار فاخر در این حوزه تشويق شوند.‌ همچنين لازم است آثار شاخص به زبان‌هاي مختلف ترجمه و در مراكز فرهنگي و معتبر سراسر جهان توزيع شوند.

وي در پاسخ به اين سوال كه «براي تشويق و جذب پژوهشگران و نويسندگان به حوزه مقاومت،‌ پايداري و بيداري اسلامي چه بايد كرد؟»گفت: بايد دسترسي آن‌ها به منابع آسان شود. ‌همچنین دغدغه‌هاي آن‌ها درباره به ثمر نشستن آثارشان مانند چاپ و معرفی آن‌ها كاهش يابد و لازم است امتيازهایی براي نويسندگاني كه در اين عرصه قلم مي‌زنند، وجود داشته باشد.

مدیر اطلاع‌رسانی اداره روابط عمومی و انتشارات سپاه پاسداران انقلاب اسلامي با اشاره به اين‌كه ادبيات مقاومت جزو ملزوماتي است كه انسان را در شناخت و دفاع از حق راهنمايي مي‌كند، افزود: با رشد و ارتقاي ادبيات مقاومت مي‌توان رشد و تعالي انسان را در جوامع بشري شاهد بود.

ربيعي ادامه داد: ادبيات مقاومت و بيداري اسلامي در ايران به دليل اشتراكاتي كه با ديگر كشورهاي جهان اسلام دارد، از ظرفيت جهاني‌شدن برخوردار است. اين‌گونه كنگره‌ها مي‌توانند ظرفيت‌هاي موجود را به فعل برسانند.

وي عنوان کرد: چون موضوع ادبيات مقاومت و پايداري در كشور ما همواره با دفاع‌مقدس و هشت سال ايستادگي و پايداري ملت ايران در برابر تهديدهاي استكبار عجين شده است و با وجود داشتن بانك اطلاعاتي به نسبت مطلوب در حوزه ادبیات مقاومت، وجود خلاقيت‌هاي غني و موضوع‌های بكر در اين حوزه ضرورت دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط