به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، صمدپور در گفتوگو با ستاد خبري دومين جشنواره كتاب سال مقاومت بينالملل اسلامي (جايزه شهيد آويني) اظهار كرد: ادبیات دفاع مقدس به عنوان اصلیترین و مهمترین زیرشاخه ادبیات مقاومت، بهترین و کارآمدترین گونه ادبی برای طرح موضوع مقاومت است اما نه به شیوه جزیینگر و تکراری که در ادبیات داستان كوتاه و بلند دفاع مقدس شاهد آن هستیم.
رييس هنري باغ خانه هنرمندان درباره این موضوع که «آيا جشنواره ميتواند گامی در راستای معرفی ادبيات مقاومت به مخاطبان داخلي و خارجي بردارد يا خير؟» گفت: جشنواره شهيد آويني با اهداف و استمراری که دارد بهیقین جايگاه خود را در راستاي ادبيات مقاومت پيدا ميكند.
صمدپور بیان کرد: آثاری كه در حوزه ادبيات مقاومت در ايران منتشر شدهاند ميتوانند مورد استفاده كشورهاي در حال انقلاب مانند آمريكای لاتين، جهان اسلام و آفریقا قرار بگیرند.
وی درباره بینالمللی شدن دومین دوره جایزه ادبی شهید آوینی گفت: ادبیات مقاومت یا پایداری موضوعی جهانی است و مخاطب خود را دارد، به همین دلیل میتوان با توجه به زوایای مختلف، به آن ورود پیدا کرد تا علاوه بر بومیگرایی در کشور برگزارکننده، برای شاعران خارجی هم قابل فهم باشد.
رييس هنري باغ خانه هنرمندان ادامه داد: بايد از آثار شاخص و برگزيده جشنواره شهيد آويني حمايت و اين آثار را در سطح جامعه معرفي کرد. همچنین باید از آنها براي چاپهاي مجدد حمايت صورت بگيرد تا ناشران و نويسندگان برای فعاليت در این حوزه ترغیب شوند.
دومين جشنواره كتاب سال مقاومت بينالملل اسلامي در چهار مرحله برگزار میشود و در آذر ماه سال جاري به كار خود پايان خواهد داد.
سهشنبه ۱۹ شهریور ۱۳۹۲ - ۱۵:۳۰
نظر شما