به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، نخستین چاپ این اثر در سال 1390 که سال «جهاد اقتصادی» نامگذاری شده بود، منتشر شد و نگارنده آن، محسن رضایی بر آن بوده در آن به ضرورت طرح جهاد اقتصادی در ایران بپردازد.
کتاب از پنج بخش تشکیل شده که هر کدام چند فصل را در خود جای داده است. در نخستین بخش آن با عنوان «چرایی جهاد اقتصادی» در چهار فصل توضیح داده شده که چگونه نظام جمهوری اسلامی ایران در اثر یک سیر تاریخی و به طور طبیعی به این تصمیم رسیده است.
در بخش دوم کتاب در سه فصل «سابقه رویارویی غرب با انقلاب اسلامی ایران»، «رویارویی سوم» و «تشکیل مجدد جبهه انقلاب اسلامی» تلاش شده تا اثبات شود که غرب قصد سد کردن پیشرفت جمهوری اسلامی ایران را دارد.
بخش سوم کتاب «رویارویی سوم و جهاد اقتصادی» که مشتمل بر چهار فصل است، به طرح راهکارهای راهبردی پیشرفت در گذشته و آینده اشاره دارد و ضمن پرداختن به اهداف و موانع پیشروی کشور، به تعریف و مختصات جهاد اقتصادی پرداخته است.
رضایی در چهارمین بخش اثر خود، در دو فصل اهداف عملیاتی جهاد اقتصادی و کسبوکارهای انقلابی را تشریح کرده است. در بخش پنجم نیز موضوعاتی از قبیل رابطه اقتصاد و فرهنگ، الگوی اسلامی - ایرانی پیشرفت و مبانی نظری سیاستهای اصل 44 قانون اساسی در قالب مقاله ارایه شده است.
در بخشی از کتاب میخوانیم: «حال ما در سومین موج درگیری و رویارویی با غرب قرار داریم. رویارویی بر سر پیشرفت اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی کشور یا به تعبیر دیگر بر سر جامعهای تمدن ساز. این رویارویی اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و تمدنی است. ما الان در این مرحلهایم. از یک طرف تحریمهای ظالمانهای علیه ما صورت گرفته و از طرف دیگر ایران تهدید نظامی میشود و از سوی دیگر هجومهای فرهنگی و تبلیغ و ترویج ارزشهای غربی و تفکرات و اندیشههای انحرافی در جامعه ما تشدید میشود.»
دومین چاپ کتاب «رویارویی سوم و جهاد اقتصادی» با شمارگان سه هزار نسخه، در 303 صفحه و به بهای 60 هزار ریال از سوی انتشارات کمیل روانه بازار کتاب شده است.
شنبه ۳۰ شهریور ۱۳۹۲ - ۱۲:۴۱
نظر شما