حجتالاسلام والمسلمین محمدرضا واحدی با بیان این که جلسههای این انجمن هر هفته و به صورت منظم برگزار میشود، ادامه داد: در این برنامهها شاعران ارتشی فقط به شعرخوانی نمیپردازند و شعرهای آنان مورد نقد و ارزیابی کارشناسان هم قرار میگیرد. محصول این برنامهها سرایش شعرهایی برای مراسمهای فارغالتحصیلی ارتش، مارشهای نظامی و سرودهایی بوده است که پیش از این فقط به صورت سفارشی و از سوی شاعرانی خارج از نهاد ارتش سروده میشدند.
وی با یادآوری این که شعرهای ارتشیهای عضو انجمن، در محضر فرمانده معظم کل قوا هم خوانده شده و مورد استقبال ایشان قرار گرفته است، افزود: هادی محمدحسنی از شاعران عضو انجمن ادبی ارتش بود که شعرخوانی او در ماه رمضان اخیر، شعف مقام معظم رهبری را برانگیخت. عزیزالله خدامی، عباس براتیپور، مهدی خادمیان و سیروس عبدی نیز برخی دیگر از شاعران عضو این انجمن هستند.
معاون فرهنگی سازمان عقیدتی سیاسی ارتش، استعدادیابی را از وظایف این انجمن ادبی دانست و تصریح کرد: استعدادهای جوانی در میان فرزندان خانوادههای ارتشی یافت شدهاند. از این میان میتوان «سپیده امیری» را یکی از این شاعران برشمرد که نگرش تازهای به شعر دفاع مقدس دارد. یکی از شعرهای او در نماهنگ ویژهای که برای هفته دفاع مقدس سال جاری در دست تهیه است، استفاده خواهد شد.
وی در پاسخ به این سوال که آیا این تجربههای سُرایشی انجمن ادبی ارتش در قالب کتاب هم منتشر شدهاند؟ گفت: نمونهای از این کوششها در قالب کتابی در حال گردآوری است که تا پایان مهرماه امسال (1392) منتشر میشود. این کتاب، دست کم یک شعر از هر شاعر عضو انجمن ادبی ارتش جمهوری اسلامی ایران دارد و در مجموع با 100 شعر منتشر خواهد شد.
حجتالاسلام والمسلمین واحدی در این باره افزود: هر چند مدت زیادی از تاسیس انجمن ادبی ارتش سپری نشده است اما هر کدام از تجربههای شعری مانند سرود، شعرهای مخصوص دوران فارغالتحصیلی و شعرهای مخصوص مارش نظامی، ارزش ثبتشدن در قالب کتاب را دارند.
نظر شما