مهدوی در گفتوگو با خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، اظهار کرد: بودجههای شرعی مانند زکات که به مساجد، تکایا و یا امامزادهها سپرده میشود بهترین گزینه برای صرف در امور فرهنگی هستند و این بودجهها میتوانند به موسسهها و مراکز فرهنگی سپرده شوند که بهترین آنها انجمن خیران کتابخانه ساز است.
وی عنوان کرد: یک کشاورز خَیر نکایی پس از تعیین مبلغ 200 هزار تومانی برای زکات یکساله خود تصمیم گرفت مبلغ 50 هزار تومان از این مبلغ را به عنوان کمک به انجمن خیران کتابخانهساز اهدا کند.
مهدوی با بیان اینکه باید این امکان فراهم شود تا وجوههای شرعی مانند زکات در بخش فرهنگی مانند ساخت کتابخانه نیز مصرف شود، اظهار کرد: دایره کمکهای مردمی نباید به مساجد، تکایا و امامزادهها محدود شود و مردم باید به این فرهنگ برسند که ساخت کتابخانه از نظر علمی، فرهنگ و معنوی کاری خداپسندانه است.
وی با اشاره به آمار بالای اهدای کتاب و مشارکت مردمی در این شهرستان اظهار کرد: اهدای 100 جلد کتاب به صورت ماهیانه از سوی مردم آماری بسیار مناسب است به طوری که نویسندگان این شهرستان مانند علی رحمانپرست و یا حسین باقری چند جلد از کتابهای خود را به این کتابخانه اهدا کردند.
رییس کتابخانههای عمومی شهرستان نکا با بیان اینکه امروز (20 مرداد ماه)نیز با کارشناسی در حوزه عمران برای اهدای 100 جلد کتاب به توافق رسیدیم، اظهار کرد: همچنین اهدای مبلغ 50 هزار تومان از سوی هیات امنای انجمن خیران کتابخانهساز این شهرستان یک ماه پیش برای کمک به انجمن اهدا شد از نمونههای دیگر این مشارکت به حساب می آید.
مهدوی با پیشنهاد تسریع در ورود کتاب به مخازن از زمان تحویل و اهدای کتاب به کتابخانههای عمومی اظهار کرد: نهاد کتابخانههای عمومی کشور تا کنون نقش ارزندهای در ترویج فرهنگ کتابخوانی داشته و با تسریع ورود کتابهای اهدایی به مخازن کتاب می تواند این فرهنگ را پیش از بیش میان مردم گسترش دهد.
یکشنبه ۲۰ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۲:۳۴
نظر شما