طلاق
گاهی اوقات علی رغم بهترین تلاشها برای نجات ازدواجهای درمانده زوجها با طلاق مواجه میشوند. علی رغم عوامل آسیبزلی همراه با پیدایش تروریسم در این کشور،طلاق به عنوان دومین شکل سخت درماندگی بعد از از دست دادن کودک یا همسر بر اثر مرگ برای شخص محسوب میشود (گرانولد،2000). طلاق تأثیر عمیقی برافراد و خانوادهها دارد و قطعا نیاز به بررسی در محیط درمانی دارد.
حتی اگر شخص تمایل به طلاق داشته باشد،تعلقات تغییر میکند و توافقات نتایج مثبت و منفی را در پی خواهد داشت. اگرچه نتایج مثبت ای حوادث تغییردهنده زندگی، برجسته است، اما برخی از نتایج منفی آنه ممکن است به درجات بحرانی برسد. حتی وقتی بنظر میرسد طلاق، راه حل منطقی برای وضعیت غیر قابل تحمل است، تقریبا همیشه تا اندازهای برای هر شخص مرتبط با این مسئله حتی دروانگر، آسیبزا است. طلاق زوجها بعد از گذشت زمان در درمان، همانند شکستی برای درمانگری است که به نحو احسن تلاش خود را کردهاست.
صفحه204/درمان شناختی-رفتاری با زوجها و خانوادهها:راهنمای جامع برای درمانگران/فرانک داتیلیو/ ترجمه نبیالله خواجه،پریناز سجادیان،دکتر فاطمه بهرامی/انتشارات کتاب ارجمند/چاپ اول/ سال 1391/296 صفحه/12000تومان
شنبه ۲۲ تیر ۱۳۹۲ - ۱۸:۰۰
نظر شما