دوشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۹۲ - ۰۹:۳۰
«هنر آشپزی عالی‌جناب» بر پیشخان کتابفروشی‌ها می‌نشیند

«هنر آشپزی عالی‌جناب» عنوان مجموعه کتاب‌هایی در حوزه آشپزی و اصول تغدیه است که تاکنون 10 جلد آن از سوی انتشارات آیینه دانش منتشر شده است.-

محمدحسن روزبه، مدیر انتشارات آیینه دانش در گفت‌وگو با خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، ضمن اعلام این خبر کتاب‌های «هنر آشپزی عالی‌جناب؛ غذاهای بدون گوشت»، «هنر آشپزی عالی‌جناب؛ کیک» و «هنر آشپزی عالی‌جناب؛ شیرینی» را از دیگر عناوین در آستانه نشر معرفی کرد.

وی درباره ویژگی‌های این مجموعه گفت: ‌مهشید امیری که از نویسندگان این مجموعه است، علاوه بر این که مدرس آموزشگاه آشپزی است، از کارشناسان علم تغذیه به شمار می‌آید. مولفان این کتاب علاوه بر دستورات غذایی، میزان کالری هر غذا را و این که آن غذا برای چه بیمارانی مناسب یا نامناسب است شرح داده‌اند.

روزبه از دیگر نکات این مجموعه به بیان طبع غذاها یعنی سردی و گرمی طبع یا مزاج غذاها اشاره کرد و توضیح داد: مولفان این اثر کوشیده‌اند با توجه به خواص غذاهای گوناگون به مخاطبان آثار یادآور شوند که بهتر است با آن غذا چه مواد غذایی را استفاده کنند تا مواد و ویتامین‌ها جذب شود و آثار سوء بر نحوه گوارش و سایر دستگاه‌های بدن نداشته باشد.

قرار است انتشارات آیینه دانش 10 جلد دیگر از مجموعه «هنر آشپزی عالی‌جناب» را ویژه عمومی علاقه‌مندان آشپزی به ویژه کسانی که تازه در این میدان قدم نهاده‌اند، تا مهر ماه با حجمی حدود 100 صفحه برای هر جلد روانه بازار نشر کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها