بهروز نصراللهی، روابط عمومی موسسه اشراق در گفتوگو با خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، ضمن اعلام این خبر عنوان کرد: این اثر که کار گروهی از محققان این مرکز به شمار میآید، بر اساس ضرورت «گونهشناسی فکری کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری یازدهم» در این برهه تاریخی و نیاز به نوعی بازنگری در عرصه سیاسی و فکری جمهوری اسلامی وجود دارد، تولید شد.
وی مهدیه کاظمی و فاطمه اقوامی را از محققان این اثر معرفی کرد و گفت: این پروژه در حقیقت نوعی ظرفیتشناسی، تحلیل و ارزیابی کاندیداها پس از گذشت بیش از سه دهه از پیروزی انقلاب اسلامی است و سیاسی نیست.
نصراللهی اظهار کرد: همچنان که در بخشی از معرفی این اثر آمده است، اگر انقلاب اسلامی را مدعی جهانی شدن و فتح قلل جهانی بدانیم، بیتردید صفآرایی گستردهای در برابر آن شکل خواهد گرفت و این صفآرایی امروز اتفاق افتاده است. بنابراین اصلیترین چالش انقلاب اسلامی، تقابل با تمدن مدرن با داعیه جهانی شدن است. بزرگترین بحران جهان اسلام نیز سکولاریزم است.
وی افزود: مدیریت کلان کشور موضوع همیشگی و پرچالشی است که افراد و گروههای مختلف، با نظرات گوناگون به ارایه راهکار در آن میپردازند. در همین راستا مساله انتخابات ریاست جمهوری نیز مساله بسیار مهم، اساسی و تعیینکنندهای است. مساله سپردن سرنوشت بخش عمده امکانات کشور به یک نفر و یک مجموعه است. سرنوشت مسایل اقتصادی، مسایل فرهنگی، روابط خارجی و مسایل گوناگون دیگر تا حدود زیادی به این قضیه وابسته است.
روابط عمومی موسسه اشراق بیان کرد: از اینرو پایگاه پژوهشی ـ تحلیلی راهبرد در راستای ارتقای آگاهی عمومی به انتشار این گونهشناسی پرداخت. این متن به دو سوال اساسی با این عنوان که «آیا میتوان ادعا کرد که پس از ۳۰ سال از انقلاب اسلامی ایران، غالب انتخاباتهای ریاستجمهوری از بنمایههای فکری و معرفتی برخوردار بودهاند؟» و «آیا اساسا شأن ریاست جمهوری نیازمند فضای فکری است؟» پاسخ میدهد.
علاقهمندان برای مطالعه نسخه الکترونیکی(E book) «گونهشناسی فکری کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری یازدهم» میتوانند به پایگاه اطلاعرسانی www.rahbordy.ir مراجعه کنند. این اثر در 132 صفحه تولید شده است.
دوشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۲:۵۵
نظر شما