محسنی در گفت وگو با خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، عنوان کرد: ایجاد پایگاههای اهدای کتاب در کتابخانههای استان البرز از دو سال پیش تاکنون بازخوردهای بسیار مناسبی داشته اشت.
وی افزود: این طرح از دو سال پیش تا کنون در 32 کتابخانه عمومی استان اجرا شد و جمع آوری 35 هزار جلد کتاب در سال 1390 و همچنین 75 هزار جلد در سال 1391 نشانه بازخوردهای موفق این طرح است.
مدیرکل کتابخانههای عمومی استان البرز با اشاره به این که اداره کل کتابخانههای عمومی استان البرز قصد دارد طرح «اهدای کتاب اهدای اندیشه» را در 33 کتابخانههای مشارکتی این شهرستان نیز دنبال کند، اظهار کرد: این طرح با تشویق اعضای کتابخانهها به اهدای یک جلد کتاب در طول سال، فرهنگ وقف را ترویج میکند.
محسنی با بیان اینکه در فاز نخست چهار ایستگاه مطالعه در این استان راهاندازی شد، عنوان کرد: در فاز دوم پنج ایستگاه مطالعه دیگر با توزیع 27 هزار جلد و 15 عنوان کتاب، مستقر شدند.
وی با بیان اینکه رانندگان اتوبوسهای مسافربری به عنوان رابطهای اداره کل کتابخانههای استان فعالیت میکنند، اظهار کرد: با توزیع کتابهای ایستگاه مطالعه میان مسافران بین شهری در مبداء و تحویل آن هنگام برگشت ضمن معرفی کتاب، این رانندگان فرهنگ مطالعه در وقتهای مرده را ترویج میکنند.
مدیرکل کتابخانههای عمومی استان البرز با اشاره به امانت 70 درصد کتابهای ایستگاههای مطالعه اظهار کرد: یکی از ویژگیهای مهم این ایستگاهها در دسترسی قرار دادن کتابها و امکان امانت آثار به مدت 15 روز است که افراد میتوانند بعد از مطالعه، کتاب را به همان مرکز و یا یکی از کتابخانههای عمومی استان، تحویل دهند.
محسنی درباره محل استقرار ایستگاههای مطالعه در استان البرز گفت: ایستگاههای مطالعه استان البرز در استانداری، بیمارستان البرز، اداره کل ثبت، ترمینال مسافربری شهید کلانتری، ایستگاه راه آهن کرج، تامین اجتماعی این شهرستان و شهرستان پردیس مستقر شدند و به زودی این ایستگاهها در شهرستانهای نظر آباد، شهرکهای اقماری و ساوجبلاغ نیز تاسیس میشوند.
وی با بیان اینکه قصد داریم تا پایان امسال 15 ایستگاه مطالعه در استان البرز ایجاد کنیم، عنوان کرد: برای تاسیس ایستگاه مطالعه، باید مکان حداقل 500 مراجعهکننده در روز داشته باشد. این طرح در فاز نخست در مراکز استانی فعال شد و به زودی در بخش شهرستانی نیز این طرح ملی دنبال میشود.
چهارشنبه ۸ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۲:۳۶
نظر شما