عباس خلجی از اعضای کار گروه «جنگ نرم» دومین جشنواره بینالمللی کتاب سال مقاومت (جایزه ادبی شهید آوینی) معتقد است: برگزاری جشنوارههای تخصصی و همایشهای بینالمللی تأثیر بهسزایی در گسترش و ترویج ادبیات مقاومت دارد و اگر با گستردگی همراه باشد موثرتر خواهد بود.-
وی افزود: ادبیات مقاومت در پی تبیین ابعاد مختلف مقاومت در جهان بنا شده است و این نوع ادبی از مقاطع حساس ادبیات محسوب میشود. از ویژگیهای بارز این ادبیات مبارزه با زورگویی، ظلم و استبداد است.
عباس خلجی گفت: همواره برگزاری جشنوارههای تخصصی و همایشهای بینالمللی تأثیر بهسزایی در گسترش و ترویج ادبیات مقاومت در ایران و جهان اسلام دارد و اگر با گستردگی بیشتر همراه باشد موثرتر خواهد بود.
وی افزود: برخی کتابها در زمینه ادبیات مقاومت دارای معیارهای قابل توجهاند، اما برخی دیگر از نظر کیفی بیشتر کپی برداری از عناوین و موضوعهای خاص است. به نظر من باید یک گفتمان عمومی بین نویسندگان و ناشران انجام شود تا امکان تولید آثار قوی فراهم شود.
خلجی درباره نقش ترجمه در حوزه ادبیات مقاومت گفت: بیشتر کتابها در این زمینه آثاری هستند که مترجمان و ناشران بر اساس علایق شخصی خود آنها را انتخاب کردهاند، ترجمه آثار مقاومت و پایداری باید با وسعت نظر بیشتری انجام شود تا همگان با ادبیات مقاومت در سطح جهان آشنا شده و درباره این موضوع به تحقیق روی بیاورند.
آیین اختتامیه دومین جشنواره بینالمللی کتاب مقاومت (جایزه ادبی شهید آوینی) همانند دوره گذشته در تهران برگزار میشود و مهلت ارسال آثار تا پایان خرداد ماه 1392 است. برگزیدگان این جشنواره مهر ماه امسال معرفی میشوند.
نظر شما