پنجشنبه ۲ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۹:۲۶
سرلشکر فیروزآبادی: دفاع مقدس ترجمان فرهنگ انقلاب است

رییس ستاد کل نیروهای مسلح در آیین رونمایی از خبرگزاری دفاع مقدس اظهار کرد: گفتمان انقلاب اسلامي كه گفتمان امام خمینی(ره) است، واژگانی بود که در جنگ تبيين و تشريح شد. در حقیقت، اين دفاع مقدس بود كه قابلیت خوانش واژه‌نامه امام(ره) را داشت. بنابراين بايد فرهنگ دفاع مقدس را كه فرهنگ ناب انقلاب است، حفظ و ترویج کنیم.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، آیین رونمایی از خبرگزاری دفاع مقدس، پیش از ظهر امروز، پنجشنبه، دوم خرداد‌ماه 92 با حضور سیدمحمد حسینی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، سرلشکر حسن فیروزآبادی، رییس ستاد کل نیروهای مسلح، سردار سرتیپ پاسدار علی فضلی، جانشین بسیج مستضعفین، امیرسرلشکر حسین حسنی سعدی، معاون هماهنگ کننده نیروهای مسلح، سردار بهمن کارگر، رییس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، سردار سید مسعود جزایری، معاون امور اجرایی و دفاعی کل نیروهای مسلح، مجید قلی‌زاده مدیرعامل خبرگزاری بین‌المللی تسنیم و گروه دیگری از مدیران نشریات و خبرگزاری‌ها در مجتمع بسیج صدا و سیما برگزار شد.

در ابتدای این مراسم، سید مسعود جزایری معاون امور اجرایی و دفاعی کل نیروهای مسلح، به قرائت پیام سرلشکر فیروز‌آبادی، رییس ستاد کل نیروهای مسلح به مناسبت راه‌اندازی خبرگزاری دفاع مقدس پرداخت.

در بخشی از این پیام آمده است : «امروز دفاع مقدس به نماد تاریخ و هویت فرهنگی یک ملت مسلمان مبدل شده است. از این روی عرصه دفاع مقدس در واقع جلوه‌ فرهنگ و اندیشه و سرچشمه جوشان فرهنگ زاینده و اصیل اسلامی را در افق دیدگان مجسم می‌سازد. دفاع مقدس گفتنی‌های بسیاری را در صحیفه دل و اندیشه پدیدآورندگان آن و مردم فهیم جامعه به یادگار دارد که فرصت طرح و بیان آن‌ها در میان مخاطبان باید فراهم گردد. بر این اساس شکل‌گیری خبرگزاری دفاع مقدس را باید اقدامی بجا و سازنده به شمار آورد.»

سرلشکر فیروز‌آبادی در بخش دیگری از پیام خود به این آیین، پرداختن به امور رسانه‌ای مبتنی بر حفظ و ارتقای ارزش‌های الهی، حرکت و جهت‌گیری فعالیت‌های فرهنگی و تبلیغی، پژوهشی و علمی بر اساس نمونه‌ها و الگو‌های عینی تجسم‌یافته در دوران دفاع مقدس، بهره‌گیری از صاحب‌نظران، اساتید متعهد علوم ارتباطات، جامعه‌شناسان و روان‌شناسان و سایر تخصص‌های لازم، داشتن استراتژی فرهنگی، برنامه‌های عملیاتی و اتخاد تمهیدات لازم برای جلوگیری از هر گونه تحریف و نیز گسترش فرهنگ دفاع مقدس در مخاطبان عام و خاص را به مسوولان خبرگزاری توصیه کرد.

در ادامه این مراسم و پس از سخنرانی امیرسرلشکر حسین حسنی سعدی، معاون هماهنگ کننده نیروهای مسلح و سردار سرتیپ پاسدار علی فضلی، جانشین بسیج مستضعفین درباره نحوه آزادسازی خرمشهر و خاطراتی از آن دوران، از خبرگزاری دفاع مقدس به دستور سرلشکر حسن فیروزآبادی رونمایی شد و از سوی کاوه اشتهاردی، مدیر عامل خبرگزاری دفاع مقدس نخستین کارت خبرنگاری این خبرگزاری به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رییس ستاد کل نیرو‌های مسلح اهدا شد.

سرلشکر فیروز آبادی به عنوان آخرین سخنران این آیین، با بیان این که خبرگزاری دفاع مقدس نوپا نیست و تاكنون وجود داشته است، به تفسیر این مطلب پرداخت و گفت: این موضوع به این معناست که تمامی خانواده شهدا، وصيت‌نامه شهيدان و زندگي‌نامه آن‌ها، رسانه‌های دفاع مقدس‌اند. البته خبرگزاری دفاع مقدس تريبون همه رسانه‌ها و مجرای انتشار ارزش‌های دفاع مقدس در یک راستاست.

ریيس ستاد كل نيروهای مسلح افزود: گفتمان انقلاب اسلامي كه گفتمان امام خمینی(ره) است، واژگانی بود که در جنگ تبيين و تشريح شد. در حقیقت، اين دفاع مقدس بود كه قابلیت خوانش واژه‌نامه امام(ره) را داشت. بنابراين بايد فرهنگ دفاع مقدس را كه فرهنگ ناب انقلاب است، حفظ و ترویج کنیم. دفاع مقدس، صدای انقلاب را برای ملت ما و مردم جهان تفسير كرد و این یک حقیقت است که جنگ یک دانشگاه بود.

سرلشكر فيروزآبادی گفت: اين دفاع مقدس بود كه مفاهيم واژه‌های امام(ره) و انقلاب را به ما تفهيم كرد و فرهنگ و تفكر بسيجي از دفاع مقدس است و اين همان نور است. به راستی چه كسی می‌تواند با وجود موانع، با این سرعت پيام انقلاب را به مردم دنيا برساند؟

وی در پایان تصریح کرد: خبرگزاری دفاع مقدس برای ایجاد دفاع مقدس در بين رسانه‌ها و مردم در جهان ايجاد شده است و همه رسانه‌های ما، خبرگزاری دفاع مقدس هستند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها