انتشارات جامعهشناسان با بیش از 400 عنوان اثر عمومی و تخصصی به نمایشگاه کتاب تهران میآید. بیش از 60 عنوان از این آثار در شمار کتابهای چاپ نخستاند.-
وی با اشاره به نوسانات بازار کاغذ در سالی که پشت سر نهادیم، گفت: این تغییرات در ابتدا برای ما نیز مانند سایر ناشران شوکآور بود، اما با دستهبندی آثار و اولویتبندی زمانی در نشر آنها توانستیم این بحران را به خوبی پشت سر بگذاریم و نه تنها کار نشر را متوقف نکردیم، بلکه در مقایسه با سال قبل از آن 45 درصد رشد در تولید کتابها را شاهد بودیم و در حقیقت توانستیم با قدرت بیشتری در این صحنه حضور یابیم.
مدیر مسوول انتشارات جامعهشناسان رصد اوضاع بازار نشر کتابهای تخصصی حوزه علوم اجتماعی و جامعهشناسی، نیازسنجی و سوژهیابی برای تولید و نشر کتابهای این حوزه را از دغدغههای انتشارات جامعهشناسان دانست.
این کارشناس ارشد جامعهشناسی کتابهای «فرهنگ واژگان مطالعات زنان، خانواده و جنسیت» را که به دو شکل فارسی به انگلیسی و انگلیسی به فارسی تهیه شده است از جمله آثار خود نام برد که در نمایشگاه عرضه میشود. وی همچنین کتابهای «آینده نظریه اجتماعی»، «جوانان و نهادهای اجتماعی» اثر دکتر مرتضی منادی و کتابهای «از سنت به نوسازی» و «تجربه نوسازی» مجموعه آثار احمد محمدپور را از دیگر تالیفاتی یاد کرد که به نمایشگاه امسال میرسند.
شکاری «مفاهیم اساسی ارتباطات» به قلم دکتر مرتضی نوربخشگلپایگانی، «جامعهشناسی معاصر» اثر ترجمهای دکتر فریده همتی، «جامعهشناسی زبان» تالیف نگار داوری اردکانی، «تابآوری» نوشته محمد کاوه و «مددکاری اجتماعی در قرن 21» را از دیگر آثاری معرفی کرد که مخاطبان تخصصی حوزه جامعهشناسی میتوانند آنها را در غرفه انتشارات جامعهشناسان در نمایشگاه تهیه کنند.
نظر شما